Не мора да е активна темава, остаревме, секој со свои обврски, само во добро здравје да сме, се е кажано друго со песнава. Патем прв пат во ПЛ историја 3 победи по ред на гости кај кокошките.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро изигра против Тотенхем, освен завршницата.Некако криво ми е за Мартинели што опадна вака. Многу се надевав дека ќе кине со брзината н одали го прочитаа или има некоја бубачка у глава не знам. Се надевам ќе кликне и ќе се врати каде беше застанат и ќе се подобри.
Како го јаде притисокот дека нема гол дадено Х натпревари во низа, така станува посебичен и повеќе греши. Пример во онаа шансата на средина на прво полувреме против Тотенхем мораше да подаде за Сака, он реши да завршува од доста скратен агол и тоа со премек шут, на крај жива му ја фати голманот. Чист гол беше тоа со навремен пас, среќа на крај не не чинеше ништо, а можеше.
И јас мислам дека начинот на кој шутна е проблемот. Како да му ја подаде сакаше да пласира и тоа ок ама можеше уште некој чекор да направи или лажњак нешто или на крај краева и да подадеше на Сака. А се убаво истрча и брзина има ама на крај ја усра. Имало порано други ситуации каде од пола центар сам ќе претрчаше и гол даваше.Ја не го кривам дека не му ја даде на Сака, него што избрза со шутот. Мислам дека сите од Тотенхем очекуваа да ја пушти кон Сака. Изборот беше ок според мене, тајмингот и шутот не баш![]()