- Член од
- 12 август 2010
- Мислења
- 2.890
- Поени од реакции
- 906
Лекот бил пет пари, али кој ти го знаел..фаларефреш стегај...![]()
Лекот бил пет пари, али кој ти го знаел..фаларефреш стегај...![]()
НикадеВо рок од два месеци двапати ме блокираја да неможам пријатели да додавам, а не претервам со то, пошо ми е нов профилот морав да додадам некои пријатели, исто едно време неможев да споделувам видеа, а и неможам да пуштам порака на некој што не ми е пријател.
Демек спамер сум бил.
Дај кажете кај да им пишам да не се занесвет.![]()
Aбе проблемот е шо скоро и да не додадов некој после првиот пат кога ме блокираја, додадов 2-3тројца и сите ме прифатија.Внимавај со додавањата, бидејќи блокирањето може да трае и по 2-3 месеци...
http://pic.mk/images/PvOy8.jpgКако да направиш профилната фотографија да ти се гледа а да неможе да се отвори во поголема резолуција пример ?
А со тајмлајн ? не гледам тука таква опција тоа што е под името пишува само “пријатели“ и неможе да го смениш.
Сликата што ја пастирав е од мојот профил (а и јас користам тајмлајн), така да побарај, мора да има такво нешто. Кликни на твојот профил > фотографии и гледај долу десно кај албумот „Фотографии на профилот“ ја има истата црна икона одкаде што можеш да ги промениш подесувањата.А со тајмлајн ? не гледам тука таква опција тоа што е под името пишува само “пријатели“ и неможе да го смениш.
Да се избрише т.е. да се врати целосно стариот изглед, не. Да се поправи добар дел (со помош на додатоци), даМожно е некако тиме лине да се избрише ?
javascript:elms=document.getElementsByName("checkableitems[]");for (i=0;i<elms.length;i++){if(elms[i].type="checkbox" )elms[i].click()};
javascript:elms=document.getElementsByName("checkableitems[]");for(count=0;count<elms.length;count++){setTimeout("elms["+count+"].click()",100)}
javascript:elms=document.getElementsByName("checkableitems[]");for (i=0;i<elms.length;i++){if(elms[i].type="checkbox" )elms[i].click()};
javascript:elms=document.getElementsByName("checkableitems[]");for (i=0;i<elms.length;i++){if (elms[i].type="checkbox" )elms[i].click()};
Да не ти е наместено да се прикажуваат само најчитаните објави ?Зошто не може на ФБ да ги изгледам сите новости, ми се наредени да излегуваат по ред најнови и ми покажува до некаде 2-3 часа што се стари и потоа одма ми ги покажува од вчера тие што сум ги гледал а јас сакам постепено да си стигнам до тие новости од вчера
Дали знае некој да ми помогне???
Може, кликни на твојот профил, па на „Дневник со активности“, најди ја сликата и десно каде што има едно сиво кругче, кликни на него и избери „Овозможено на времепловот“.Сокрив фотографија од времепловот. Може некако да направам повторно да се појави?