Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

M

MiniTurtle

Гостин
шо проблем имаш?
Значи Фејсбуков навистина знае да биде глуп..Ми бараше да го потврдам профилот со телефон.. го вметнав телефонскиот број и требаше да ми дојде порака.. пораката никако да стигне! над 2 недели пробувам веќе секој ден.. несака и несака... :place: :(

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
Како да сменам никот (username-от), пример наместо facebook.com/blabla да биде во facebook.com/muahaha

... гледам пишува као демек само еднаш ставаш и крај. Да не има некоја финта у стил како порано, за деактивација на акаунтот... и потоа мењаш ников???

M

MiniTurtle

Гостин
Како да сменам никот (username-от), пример наместо facebook.com/blabla да биде во facebook.com/muahaha

... гледам пишува као демек само еднаш ставаш и крај. Да не има некоја финта у стил како порано, за деактивација на акаунтот... и потоа мењаш ников???
Мислам дека нема :/

Член од
7 февруари 2012
Мислења
26
Поени од реакции
2
Дали да инсталирам Timeline на Facebook?? Дали имате инсталирано и дали сте задоволни. Сакам да го инсталирам ама не знам... дали има некои недостатоци и дали ако се премислам можам да го отстранам од профилот на FB. Благодарам однапред.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804

Само еднаш може да се направи таква промена :)
--- надополнето: 20 април 2012 во 20:11 ---
Дали да инсталирам Timeline на Facebook?? Дали имате инсталирано и дали сте задоволни. Сакам да го инсталирам ама не знам... дали има некои недостатоци и дали ако се премислам можам да го отстранам од профилот на FB. Благодарам однапред.
Отиди на профил кај некој другар(ка) и види како изгледа тајмлајнот. Мене ми е баш прегледен, сите работи што си ги објавил сега можеш многу полесно да се видат (поделени се според години односно месеци), имаш опција за cover photo и уште некои ситни измени во начинот како се претставени сегашните објави. Home page-от останува ист како што бил досега, а 100% неможе да се врати откако еднаш е инсталиран. Има некои додатоци/плагини со кои се враќа дел од изгледот.

M

MiniTurtle

Гостин
кај кого како..на некого му се допаѓа на некого не.. мене лично не ми се допаѓа. .а доколку го инсталираш веќе неможеш да го избришеш :(

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Kako da go isklucam ova tagiranjevo nekoj idea me napnaa so glupi sliki ??

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.349
Поени од реакции
5.403
Да не знај некој што е ова ???

ads not by facebook

Ова ми излегува под некои фотографии, на некои објави...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
This request can't be sent

Friend requests are for people you know, like classmates, friends, family and coworkers.To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem.
Има некој идеја како да се среди ова :mad:

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Како до многу пријатели на Facebook? Ми треба за еден профил и сакам да напраам повеќе од 3000 пријатели? Зборувам за пријатели од србија и македонија, други несакам пошто нема да следат она што ќе пишувам. Планирам за маркетинг да го користам. Пробав со адднување пријатели ама ме блокна на 30 дена :pos: Помош?

Kajgana Shop

На врв Bottom