Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Вака, сакам да рекламирам една фејсбук страна преку фејсбук..Не ми е јасно како иде тоа нивното рекламирање. Прочитав тоа за рекламирање и не сакам многу политички мотања, сакам straight 2 the point..
  • Дали тоа значи колку повеќе ќе кликнат на рекламата - толку повеќе ќе платам?
  • Наплатувањето оди со автоматско одбивање пари од кредитната?
  • Може дебитна картица?
  • Парите ги зема со провизија некаква (пример ја имам денари на дебитната, а на него му требаат евра, дали повеќе ќе земе) или точно онолку колку е кажано CPC?

W

WildChild

Гостин
Дај кажете како се тагнува луѓе на страница на Facebook.
Знам дека во статус(не на страница) се тагнуваат со "@", ама на страницата не можам да го тагнам другар ми :/

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.210
Поени од реакции
8.310
преку хромот ФБ и го отвара , исклучи уклучи на Х горе без да направи логоут,фб и се отвара
е сеа е проблемот не го знае пасвордот, идеме да видиме преку опции да видиме кој е пасвордот не го дава
има ли начин како да се види пасвордот кој е симнав некое chromepass, не го покажува кој е пасвордот,
а маилот на кој се логира кажува дека не постои преку LIVE тој маил, дали дека не го користи неколку години па го исклучиле, незнам тоа, има некое чаре да се дознае пасвордот или не?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
преку хромот ФБ и го отвара , исклучи уклучи на Х горе без да направи логоут,фб и се отвара
е сеа е проблемот не го знае пасвордот, идеме да видиме преку опции да видиме кој е пасвордот не го дава
има ли начин како да се види пасвордот кој е симнав некое chromepass, не го покажува кој е пасвордот,
а маилот на кој се логира кажува дека не постои преку LIVE тој маил, дали дека не го користи неколку години па го исклучиле, незнам тоа, има некое чаре да се дознае пасвордот или не?
Види дали е тука. (кликни преку Chrome)

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Луѓе, значи вака.Некој ми провали во акаунтот, праќа покани на некој будали и слично, сменив пасворд миљон пати и пак си влегува.Де кажете некоја зашитта или слично.Фала однапред !

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Луѓе, значи вака.Некој ми провали во акаунтот, праќа покани на некој будали и слично, сменив пасворд миљон пати и пак си влегува.Де кажете некоја зашитта или слично.Фала однапред !
Пробај скенирај со HitmanPro 3.6 верзијата само користи ја онаа втората опција за едно скенирање само тоа и види дали имаш некој процес што те јаде ;) и прати инфо за скенирањето

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Избриши ги сите апликации на кои им имаш дозволено пристап до твоите податоци (https://www.facebook.com/settings?tab=applications), промени ја лозинката, постави безбедносно сурфање (https), вклучи ги известувањата при најава (сите работи можеш да ги направиш на овој линк https://www.facebook.com/settings?tab=security) и промени ја лозинката и тајното прашања на меилот што го користиш за логирање.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Демек безбедносно прашање која е работата на татко ти, јас ако ја пишам професијата, при најава тоа и ќе треба да го пишам, ќе ми се поставува прашање при најава?

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Демек безбедносно прашање која е работата на татко ти, јас ако ја пишам професијата, при најава тоа и ќе треба да го пишам, ќе ми се поставува прашање при најава?
Не нема да ти го поставува тоа прашање, туку спротивното со тоа може да ресетираш лозинката и да го промениш и-мејлот... или доколку си ја забравил лозинката па да ресетираш тогаш се појавува тоа сигурносно прашање ...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Зошто на почетната страница не ми ги покажува сите постови од пријателите и кога идам на она најдоле повеќе активности тоа не работи?

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Зошто на почетната страница не ми ги покажува сите постови од пријателите и кога идам на она најдоле повеќе активности тоа не работи?
Ќе се попрај...И мене така ми беше вчера!

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Шо е финтава, сабајле ми беше вака..си идам дома сега, пак вака, ништо не реагира,се најавувам и воа ми го дава.

Kajgana Shop

На врв Bottom