- Член од
- 12 август 2010
- Мислења
- 2.890
- Поени од реакции
- 906
Лекот бил пет пари, али кој ти го знаел..фаларефреш стегај...
Лекот бил пет пари, али кој ти го знаел..фаларефреш стегај...
НикадеВо рок од два месеци двапати ме блокираја да неможам пријатели да додавам, а не претервам со то, пошо ми е нов профилот морав да додадам некои пријатели, исто едно време неможев да споделувам видеа, а и неможам да пуштам порака на некој што не ми е пријател.
Демек спамер сум бил.
Дај кажете кај да им пишам да не се занесвет.
Aбе проблемот е шо скоро и да не додадов некој после првиот пат кога ме блокираја, додадов 2-3тројца и сите ме прифатија.Внимавај со додавањата, бидејќи блокирањето може да трае и по 2-3 месеци...
http://pic.mk/images/PvOy8.jpgКако да направиш профилната фотографија да ти се гледа а да неможе да се отвори во поголема резолуција пример ?
А со тајмлајн ? не гледам тука таква опција тоа што е под името пишува само “пријатели“ и неможе да го смениш.
Сликата што ја пастирав е од мојот профил (а и јас користам тајмлајн), така да побарај, мора да има такво нешто. Кликни на твојот профил > фотографии и гледај долу десно кај албумот „Фотографии на профилот“ ја има истата црна икона одкаде што можеш да ги промениш подесувањата.А со тајмлајн ? не гледам тука таква опција тоа што е под името пишува само “пријатели“ и неможе да го смениш.
Да се избрише т.е. да се врати целосно стариот изглед, не. Да се поправи добар дел (со помош на додатоци), да . Пробај го Social FixerМожно е некако тиме лине да се избрише ?
javascript:elms=document.getElementsByName("checkableitems[]");for (i=0;i<elms.length;i++){if(elms[i].type="checkbox" )elms[i].click()};
javascript:elms=document.getElementsByName("checkableitems[]");for(count=0;count<elms.length;count++){setTimeout("elms["+count+"].click()",100)}
javascript:elms=document.getElementsByName("checkableitems[]");for (i=0;i<elms.length;i++){if(elms[i].type="checkbox" )elms[i].click()};
javascript:elms=document.getElementsByName("checkableitems[]");for (i=0;i<elms.length;i++){if (elms[i].type="checkbox" )elms[i].click()};
Да не ти е наместено да се прикажуваат само најчитаните објави ?Зошто не може на ФБ да ги изгледам сите новости, ми се наредени да излегуваат по ред најнови и ми покажува до некаде 2-3 часа што се стари и потоа одма ми ги покажува од вчера тие што сум ги гледал а јас сакам постепено да си стигнам до тие новости од вчера
Дали знае некој да ми помогне???
Може, кликни на твојот профил, па на „Дневник со активности“, најди ја сликата и десно каде што има едно сиво кругче, кликни на него и избери „Овозможено на времепловот“.Сокрив фотографија од времепловот. Може некако да направам повторно да се појави?