Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

F

FuckYouAll

Гостин
Во рок од два месеци двапати ме блокираја да неможам пријатели да додавам, а не претервам со то, пошо ми е нов профилот морав да додадам некои пријатели, исто едно време неможев да споделувам видеа, а и неможам да пуштам порака на некој што не ми е пријател.
Демек спамер сум бил.

Дај кажете кај да им пишам да не се занесвет. :D

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Во рок од два месеци двапати ме блокираја да неможам пријатели да додавам, а не претервам со то, пошо ми е нов профилот морав да додадам некои пријатели, исто едно време неможев да споделувам видеа, а и неможам да пуштам порака на некој што не ми е пријател.
Демек спамер сум бил.

Дај кажете кај да им пишам да не се занесвет. :D
Никаде :D
И јас бев блокиран на 14 дена, па ја „одлежав казната“. Внимавај со додавањата, бидејќи блокирањето може да трае и по 2-3 месеци...

F

FuckYouAll

Гостин
Внимавај со додавањата, бидејќи блокирањето може да трае и по 2-3 месеци...
Aбе проблемот е шо скоро и да не додадов некој после првиот пат кога ме блокираја, додадов 2-3тројца и сите ме прифатија.
Мамето нивно, наебав.:cautious:

М

Мартин`

Гостин
Како да направиш профилната фотографија да ти се гледа а да неможе да се отвори во поголема резолуција пример ?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
А со тајмлајн ? не гледам тука таква опција тоа што е под името пишува само “пријатели“ и неможе да го смениш.
Сликата што ја пастирав е од мојот профил (а и јас користам тајмлајн), така да побарај, мора да има такво нешто. Кликни на твојот профил > фотографии и гледај долу десно кај албумот „Фотографии на профилот“ ја има истата црна икона одкаде што можеш да ги промениш подесувањата.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Можно е некако тиме лине да се избрише ?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Можно е некако тиме лине да се избрише ?
Да се избрише т.е. да се врати целосно стариот изглед, не. Да се поправи добар дел (со помош на додатоци), да :). Пробај го Social Fixer

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
не знам дали е за тука, прашање до поискусните програмери :)
порано т.е пред да се смени фејсбуков постоеа јава скрипти за селектирање на сите пријатели одеднаш , при пракање на инвентови, канење во групи.
Некои од овие работеа. Откако се промени новиот фејсбук не работата. Па сакам да прашам дали постои сеа некоја или дали може некоја скрипта да се испрограмира? :)
Код:
javascript:elms=document.getElementsByName("checkableitems[]");for  (i=0;i<elms.length;i++){if(elms[i].type="checkbox"  )elms[i].click()};

javascript:elms=document.getElementsByName("checkableitems[]");for(count=0;count<elms.length;count++){setTimeout("elms["+count+"].click()",100)}

javascript:elms=document.getElementsByName("checkableitems[]");for  (i=0;i<elms.length;i++){if(elms[i].type="checkbox"  )elms[i].click()};

javascript:elms=document.getElementsByName("checkableitems[]");for (i=0;i<elms.length;i++){if (elms[i].type="checkbox" )elms[i].click()};

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Зошто не може на ФБ да ги изгледам сите новости, ми се наредени да излегуваат по ред најнови и ми покажува до некаде 2-3 часа што се стари и потоа одма ми ги покажува од вчера тие што сум ги гледал а јас сакам постепено да си стигнам до тие новости од вчера
Дали знае некој да ми помогне???

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Зошто не може на ФБ да ги изгледам сите новости, ми се наредени да излегуваат по ред најнови и ми покажува до некаде 2-3 часа што се стари и потоа одма ми ги покажува од вчера тие што сум ги гледал а јас сакам постепено да си стигнам до тие новости од вчера
Дали знае некој да ми помогне???
Да не ти е наместено да се прикажуваат само најчитаните објави ?

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Сокрив фотографија од времепловот. Може некако да направам повторно да се појави?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Сокрив фотографија од времепловот. Може некако да направам повторно да се појави?
Може, кликни на твојот профил, па на „Дневник со активности“, најди ја сликата и десно каде што има едно сиво кругче, кликни на него и избери „Овозможено на времепловот“.

Kajgana Shop

На врв Bottom