Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
6 август 2024
Мислења
83
Поени од реакции
38
zdravo, dali moze nekoj da mi kaze kako bi mozel da vidam dali na facebook nekoj mi go razgleduva profilot pravi screen shot na slike na story i slicno isto taka i za instagram!

Член од
28 октомври 2019
Мислења
103
Поени од реакции
115
postoi li sansa da si vratam profilot?
veke dva dena ne mozam da se logiram mi pisi emailot ne e povrzan so nieden profil, idam da se logiram na emai adresata i tamu ne mozam, lozinkata mi e smeneta,probam da smenam lozinkata bara da vpisam tel.broj da mi pratat kod, no toj broj neli samo posledniot se gleda ne e moj, jas nikogas i ne sum pisala broj , go koristev samo za fb i nisto drugo
Za mail adresata i ne mi e gajle no za fb profilot DA... imam pisuvano vo poraki licni podatoci ko adresa , smetkata vo banka, bukvalno site licni podatoci i toa me zagrizuva
jasno mi e deka mi e haknat (ne e od nikoj sto go znam sekogas od komjuter se logirav do koj osven jas drug nema pristap, nitu pak znaese nekoj za taa email adresa osven jas)
vcera otvoriv dr fb kliknav report i deka mi e haknat no profilot seuste sedi.
i sega care?

Attachments

Член од
28 јуни 2015
Мислења
886
Поени од реакции
528
postoi li sansa da si vratam profilot?
veke dva dena ne mozam da se logiram mi pisi emailot ne e povrzan so nieden profil, idam da se logiram na emai adresata i tamu ne mozam, lozinkata mi e smeneta,probam da smenam lozinkata bara da vpisam tel.broj da mi pratat kod, no toj broj neli samo posledniot se gleda ne e moj, jas nikogas i ne sum pisala broj , go koristev samo za fb i nisto drugo
Za mail adresata i ne mi e gajle no za fb profilot DA... imam pisuvano vo poraki licni podatoci ko adresa , smetkata vo banka, bukvalno site licni podatoci i toa me zagrizuva
jasno mi e deka mi e haknat (ne e od nikoj sto go znam sekogas od komjuter se logirav do koj osven jas drug nema pristap, nitu pak znaese nekoj za taa email adresa osven jas)
vcera otvoriv dr fb kliknav report i deka mi e haknat no profilot seuste sedi.
i sega care?
Како што ти пишува на скриншотот од Фејсбук...

Обиди се да се логираш со твојот телефонски број и лозинка (ако на ФБ профилот порано си додала и свој тел. број).

Член од
28 октомври 2019
Мислења
103
Поени од реакции
115
Како што ти пишува на скриншотот од Фејсбук...

Обиди се да се логираш со твојот телефонски број и лозинка (ако на ФБ профилот порано си додала и свој тел. број).
sekogas od kompjuter samo so email i lozinka se logirav na fb, broj nikogas ne sum napisala taka da ne moze

Kajgana Shop

На врв Bottom