Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Еве дечки, тестот за дрога на Дамјано е негативен, да не го мислите:

Инаку, видете педеров каков дечко има, ММЕ педерско! :tapp:

Screenshot_20210524-110551_Chrome.jpg

Screenshot_20210524-110623_Chrome.jpg

Да најдам и јас ваков дечко, со задоволство би се попедерчил. :ROFLMAO:

Инаку, настрана од Zitti e buoni, го преслушав (неколкупати) најновиот албум на Måneskin, Teatro d'ira: Vol. 1 (штотуку го објавија, во 2021), и дефинитивно сум заљубен во песничево:

Инаку, настрана од Zitti e buoni, го преслушав (неколкупати) најновиот албум на Måneskin, Teatro d'ira: Vol. 1 (штотуку го објавија, во 2021), и дефинитивно сум заљубен во песничево:

А не ти прави малку збунки ради ова?
1621885037806.png

А не ти прави малку збунки ради ова?
Прегледај го приврзокот 296153
Па песнава не е за анимираниот филм. :D Плус, има едно фан-мејд видео земено од Leon: The Professional, значи повеќе на Натали Портман ме потсеќа Coraline отколку на ова ^^ :D

Note to myself: Морам да му дадам втора шанса на анимираниов. :D

Фатив да ги гуглам, им ја исчитав статијата за нив на Википедија, им изгледав еден настап од италијанскиот ИКС Фактор и сакам да кажам дека басистката би ја земал за жена, одма :)

Басистката (Victoria De Angelis) ми има преубаво име, а и стварно е слатка. Вокалов и тапанарот налик Индијанец се исто добри физички примероци, едино тој плавиот им руши просек, за кој претпоставувам ти треба acquired taste за да ти е симпатичен. :D

Песницава на Исланд ми беше ок кога се одржуваше Евросонгов, али пред некој ден ја слушнав во маркет/бутик на радио и не може да ми излезе од глава. How does it keep getting better? :D

Мислам дека песницава ќе остане и после неколку години да се врти и слуша. За разлика од мртвана Бугарија или Швицарска.

На детската евровизија имаме шанса онлајн да гласаме и за нашава држава Македонија.
Гласајте

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom