- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.684
- Поени од реакции
- 39.095
Заврши преносот уште пред 3 саати.Нема пренос на МТВ ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Заврши преносот уште пред 3 саати.Нема пренос на МТВ ?
Хахахаха, ни јас. Освен за Виктор Апостоловски. Ама сега ги преслушав сите (секако, со нивни претходни песни) и сите звучат многу помодерно и по-ОК од било која песна, која на било кој наш избор за Песна на Евровизија (додека организиравме), од било кој пејач, била отпеана. Подобро вака млади имиња кои очигледно се трудат да се пробијат со оригиналност (дел од нив се и кант-автори), отколку некој диносаурус да се прошета до Италија.Интересно е што пак има национален избор и МРТ не си избираат сами изведувач ама искрено не сум ни слушнал за ниту еден од овие изведувачи...
Те поздравија учебниците од 1-2-3 одделение со сликичкивеНационалниот избор за песна и претставник на Евровизија 2022![]()
Избраните 6 композиции, современи и оригинални авторски дела![]()
Песните ќе и бидат презентирани на јавноста на 28.01.2022 (петок) во емисијата Стисни Плеј на МТВ, со почеток од 22 часот, кога ќе започне и онлајн гласањето.![]()
Платформата за гласање ќе биде отворена 7 дена, односно до 04.02.2022 година. Победникот ќе се добие по пат на онлајн гласање, како и според гласањето на меѓународното стручно жири во сооднос 50%:50%.![]()
Извор:https://mrt.com.mk/node/69376![]()
Copy paste направив само, бе. Поздрави ги МТВ.Те поздравија учебниците од 1-2-3 одделение со сликичкиве
Од сите избрани Лара ќе биде таа што ќе оди на Евровизија. Така некако мислам јас дека ќе биде.
И добро е што имаме нови свежи луѓе што се бават со музила поточно со пеење. Доста веќе едни исти се вртат , да видиме и малку смена на генерации нова свежа крв.
Едно време кога беше Скопски фестивал имаше нови луѓе ама се гураа секакви и такви што немаат слух ниту талент за пеење ама сега барем изборов се луѓе што имаат талент, глас, слух за пеење. Не се некој залутани во музиката.
Како дојде до таков заклучок, дај просветли не и нас.Музика и гореспоменативе ,,пеачи" нема никаква допирна точка.
Како дојде до таков заклучок, дај просветли не и нас.
Не, те прашувам од каде доби таков заклучок.Ме дупиш нешто?![]()