Miss.Independent
Me,Myself & I
- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 1.392
- Поени од реакции
- 3.420
Фала евровизија. Имам нова симпатија.
Кипар
Кипар

Бејба, иц кајд а крејзаМе чуди како Полска влезе, деновиве сретнав еден куп мемиња за тоа колку е лоша песната, ја хејтаа на сите страни... Ми личи дека добар дел гласале за неа за да тролаат.
Ауу, сега ја слушнав Бланка на националиот избор... Ми прокрвавеа ушите... Јас што од пејачко искуство два пати имам пеено на караоке во бар подобро ќе испеам од оваа...Бејба, иц кајд а крејза
Ха елс ју фрејза
Вит ју ај лост мај сенсес...
Ја заебаваа дури и на сериозни сајтови наместо Бланка - Соло, ја пишуваа Бланка - Бејба. Не знам дали си го гледал настапот на домашниот избор? Ако не си го, имаш среќа.Очајно се обидува да пее типкава, англискиот и е крш, ама песната веројатно влегува во уво, па затоа. На Youtube имаат направено верзија на песната, ама само кога Бланка не пее, и ги избришале сите делови кај што она пее.
Инаку коментаторката на МТВ кажа дека татко и на Бланка бил Бугарин и одеднаш се почна да добива повеќе смисла.
Further reading (на 0:50 е главното):
https://youtu.be/PZ2-u-blK_8
и давам еден глас за убавина и некој секси мув што го имашеАуу, сега ја слушнав Бланка на националиот избор... Ми прокрвавеа ушите... Јас што од пејачко искуство два пати имам пеено на караоке во бар подобро ќе испеам од оваа...![]()