Eurovision Song Contest (официјална тема)

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.392
Поени од реакции
3.420
Фала евровизија. Имам нова симпатија.
Кипар :love:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.330
Поени од реакции
38.135
Само што ќе пишев - fuck you ESC! ---> SLOVENIAAAAAAAAAAAAAA! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.592
Без намера да навредам некој ама стварно два пати ме фати смеа вечерва:

Албанија: Дујеее, дује к*р ти дује :D

Литванија: Жуто туто, жуто туто :pos:

Инаку и мене ми е најмило за Словенците. Ме чуди како Полска влезе, деновиве сретнав еден куп мемиња за тоа колку е лоша песната, ја хејтаа на сите страни... Ми личи дека добар дел гласале за неа за да тролаат.

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
Напротив, за Полска голем дел од реакциите беа позитивни и очекувано се пласираа во финале. Башка и букмејкерите и даваа големи шанси. Пример за нормална евровозиска песна, една од ретките за жал годинава

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.330
Поени од реакции
38.135
Ме чуди како Полска влезе, деновиве сретнав еден куп мемиња за тоа колку е лоша песната, ја хејтаа на сите страни... Ми личи дека добар дел гласале за неа за да тролаат.
Бејба, иц кајд а крејза
Ха елс ју фрејза
Вит ју ај лост мај сенсес...

Ја заебаваа дури и на сериозни сајтови наместо Бланка - Соло, ја пишуваа Бланка - Бејба. Не знам дали си го гледал настапот на домашниот избор? Ако не си го, имаш среќа. :D Очајно се обидува да пее типкава, англискиот и е крш, ама песната веројатно влегува во уво, па затоа. На Youtube имаат направено верзија на песната, ама само кога Бланка не пее, и ги избришале сите делови кај што она пее. :pos:

Инаку коментаторката на МТВ кажа дека татко и на Бланка бил Бугарин и одеднаш се почна да добива повеќе смисла.

Further reading (на 0:50 е главното): :P
https://youtu.be/PZ2-u-blK_8

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.093
Поени од реакции
8.398
Албанија типична албанска песна како за на свадбите.

Грција имаше интересна песна, ама не влезе во финале.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.093
Поени од реакции
8.398
Лухенбург се враќа на Евровизија во 2024 година.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.592
Бејба, иц кајд а крејза
Ха елс ју фрејза
Вит ју ај лост мај сенсес...

Ја заебаваа дури и на сериозни сајтови наместо Бланка - Соло, ја пишуваа Бланка - Бејба. Не знам дали си го гледал настапот на домашниот избор? Ако не си го, имаш среќа. :D Очајно се обидува да пее типкава, англискиот и е крш, ама песната веројатно влегува во уво, па затоа. На Youtube имаат направено верзија на песната, ама само кога Бланка не пее, и ги избришале сите делови кај што она пее. :pos:

Инаку коментаторката на МТВ кажа дека татко и на Бланка бил Бугарин и одеднаш се почна да добива повеќе смисла.

Further reading (на 0:50 е главното): :P
https://youtu.be/PZ2-u-blK_8
Ауу, сега ја слушнав Бланка на националиот избор... Ми прокрвавеа ушите... Јас што од пејачко искуство два пати имам пеено на караоке во бар подобро ќе испеам од оваа... :D

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.392
Поени од реакции
3.420
Ауу, сега ја слушнав Бланка на националиот избор... Ми прокрвавеа ушите... Јас што од пејачко искуство два пати имам пеено на караоке во бар подобро ќе испеам од оваа... :D
и давам еден глас за убавина и некој секси мув што го имаше

ovs

Член од
4 јануари 2021
Мислења
349
Поени од реакции
506
Албанија пошипратска песна немала певаљката неартикулисано се дере ко да од една планина пробува да комуницира со некој од друга планина,најлоша песна на фестивалот.
типувам Финска или Шведска или Израел да победи.

Kajgana Shop

На врв Bottom