Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имам еден роден брат и двајца исто така што ги сметав за браќа.Али после ебенава вечер сфатив дека тоа не било тоа и едниот не ми ни бил брат како ја што сум мислел.море арно ми е ко сум кретен и им веруам на луѓево.За мене ти си умрен после оваа вечер,иако не ми е лесно и душава ми плаче,време е на дружбава да дојде крај:place:

Морам ова. 4 саати на проба вакви рифови, такви рифови, солажи фрчат, искршени ритмови и што ли уште не, исполнет со музика до максимум, и се враќам дома, поминувам покрај железничка, од таму ечи беле руже, белее рууужее....и нормално, сега од глава не ми излегува, да ти ебам и ружите и трендафилите. :mad:

Драга кајги,
задно време станувам се пољубоморна на Елена Ристевска, едноставно не можам да ја поднесам.
Зошто на моје лице звучи познато толку се фрцка наоколу и го попалува целиот машки род?
Не можам јас повеќе вака, не можам. Ги мразам сите девојки, СИТЕ!

Драга,

Многу е убав животот, ако си здрав и малку полуден, нели.

Вчера кај Румена на промоција и однесов букет спанаќ. Претходно правев канелони кај другарка, па ми остана сноп спанаќ и дилемата беше решена.

Деновиве ми поминуваат во водење љубов со Скопје. Чистење гради со вовлекување лудост. Се заљубувам и одљубувам по стопати. До трипати. Ко трилисна детелина. Сама себеси - среќа. И газам што ќе ми дојде. Со мекост на мравка. Вистината е дека, празното чувство на собрани емоции во букет, не ме напушта. Но, ако.

Можеби, сево ова е само приказна.
Еве ти ги моите чизми. Моите детелини. Нашиот град.

Attachments

• 1496323_10152858696228516_7038949631747469534_o.jpg
    1496323_10152858696228516_7038949631747469534_o.jpg
    481,7 KB · Прегледи: 54
Кога биле пијани се јавувале кај бившите. Абе ајде не зае*авајте. јас ги гушкам тие до мене, викам тура и сите ги сакам.
Драга, пуштиле к-15 на работа :) Шо пија кајганава?

Драга,

Еве уште ми е чудно како може да се шминкате и местите на она малоно огледалце во кола кога чекате на семафор и е црвено, односно 15 секунди веќе зелено :).

Сите психопати шо труете кучиња, да имам онака прилика никој да не ме дознае, би ви закачил вжештена шипка в газ и би ви турал стопено железо в уста без око да ми трепни. ИЧ не ми е жал! :mad:

Драга!

Знаеш што му купив на дечко ми за роденден?:vozbud:
ЛАПТОП!!!
Асусче.. еве ти и спецификации ако сакаш i5-4200U @ 1.7 GHz (with turbo up to 2.6 GHz), 8GB DDR3 RAM, GT740M со 2GB RAM
Се осеќам као мадафака!!!!
:pipi:
penguin.gif

Драга, сметам дека е време сите на аватар да си ставиме свои слики, да знаеме отприлика како со кој реплицираме. Еве јас веќе си ставив моја. Нема аир од криење и терање анонимност кога и вака и онака на собиранки сите се запознаваме.

Кои се правилата на темава? Не смееме да цитираме и не смееме да искажуваме мислење? Јас колку што се сеќавам не посочив ниеден член. Тоа значи дека никој конкретно не го навредив. Фашизам, ебате! Непотребна цензура.

Oбично активистите кои се најгласни за заштита на животните, кучиња, мачиња, чавчиња, се луѓе кои во животта не се соочиле со некоја поголема загуба на близок, онака да ги стрефи в корен, па да ја осетат разликата.

Да точно дека секој еден живот е вреден, и мило ми е да се има иницијатива и да се помага, сето тоа ок. Ама да се претерува и глуми лудило, тоа не го бива.

Плус да не продолжувам дека ја подзанемаруваат вредноста на човечкиот живот, која никогаш не ја опфатиле низ дискусија, па за некаква помош......да не правиме муабет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom