draga felingot koa ke te baniraat na UNIBET.com zosto si gi prijavil vo sekoja mozna institucija vo svetot......
neka se ebattttttttttttttt sea....cekam da vidam so ke iskoci.....
Заврне ли малце повеќе дожд како вчера одма настанува хаос низ улиците и цел град е блокиран.. вчера од Хотел Карпош до Синеплекс идевме 20 минути со кола,бидејќи се беше блокирано..
Драга многу блесав ден денешниов. Ми стигнаа неколку демотивациски вести и да ти кажам право ми ја разнишаа самодовербата. Ама ќе се вратам пак во колосек немам гајле.
Туку некои луѓе се стварно злопамтило т.е. некои колеги од работа. Ако не се согласувам со нив ме трујат после со негативна енергија и мисли. Едноставно не прифаќаат различно мислење.
А јас пак како на сите контра да им одам (а сакам да им одам ), си имам свое сфаќање и размислување различно од нивното.
Ич не ми е гајле за нив драга тоа сакав да ти кажам.
Мет Тејлор, научникот од Розета мисијата заплакал извинувајќи се на сите кои се нашле повредени од неговата секс он д бич маица која ја носел. Всушност радикалните феминистки заклучиле дека таа маичка повикува на сексизам и го прикажува женското тело како објект, притоа неопфаќајќи ја душата и емоциите на жените. Откако тоа наишло на отпор кај многу луѓе, овие радикални феминистки истите луѓе ги нарекле „buthurt masculinists“.
Воедно типот ја има најепик маичката во универзумот, а радикалните феминистки мора да патат и да се оженат со Русин на кој ќе му готват и додека ја спремаат вечерата, начуканиот Сергеј да им го фрли јадењето на земја и да ги содомизира со неговите пијани пријатели притоа извикувајќи „сука!“
Не сакам три, не сакам два, еден јазик сакам јас
Си ебале мајката Ѓорчев и Петровски, си се пикнаа во партии, си наполнија џебовите, пола држава ја изгубивме, а каков јазик сакаме повеќе не зависи ни од нас
А тоа ми беше прв протест на кој сум присуствувал. Сосема случајно, се враќавме од екскурзија во второ одделение и скандиравме УА Албанија, НАПРЕД Македонија додека не даваа на сите можи вести Ѓорчев штрајкуваше со глад, како средношколец засегнат за педагошкиот факултет, ќе се фрлаше и од кровот на Корчагин...
На форумов има една психопатка, тежок патолошки лажго. Заведува со помош на слаткоречивост и пичкина магија. Мислам дека добар дел од луѓето тука знаат за кого станува збор(повеќето се невини жртви кои паднале на „шармот“). Кој не знае, ќе дознае.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.