Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А мене драга, најубав ден ми е кога ќе видам дека подарокот што сум го одбрала со внимание или сум го правела со денови, искрено бар на момент исполнил некоја душичка. Повеќе се радувам кога друг ќе израдувам, отколку кога некој се потрудил мене да ме израдува.

И недела.
:icon_mrgr:

Драга

Срцето ми го раскина, душата ми ја изгоре.Остави толку работи недокажани .. недовршени. Каде замина толку рано ? Ах
Но сепак, благодарам за се што ме научи, а највеќе ти благодарам за сите непроценливи животни моменти кој несебично ги сподели, спомени кој никогаш нема да ги заборавам. Рекоа сиромашен во џебовите а всушност беше богат во душата, зашто она малку што го имаше секогаш го делеше .... ахх брату каде замина? Да можев ќе легнев јас место тебе но ете ме претрка замина како силен ветер, а не заслужи ваков крај. Ахх брату замина без да кажеш збогум.

твојот најдобар другар и брат

Последно уредено:
Dear K,

Ima edna scena u American Beauty u koja edno kjese ja ima glavnata uloga.
I kjeseto pagja, i pak go kreva vetreto, i pak kje padne, i kje se krene ushte povisoko.

And, that plastic bag, that feels like me. Trying to break all the rules and stereotypes.

Thank you very much.

Последно уредено:
Дај ма Кајго натерај ме да станам од тебе, да одам да се бањам и да легнувам, утре треба да станам во 6 и да си дојдам после 7 вечерта :(.

Nevideno ej 6,7vrne bes prestan i i eve dur ti go pisuam ova stojan i se nislam kako da preplivam zosto zgradava momentalno mi se naoga na ostrov

Драга.

Значи дефинитвно таксистиве се најдебилни шофери што може да постојат, со чест на исклучоци.
Како бе на времево се улетал да вози 80-90? Ја едвај 40-50 возам од што гледам да избегнувам вирови да не испрскам некој или да не напраам некој проблем, тој вози нема гајле, па коа погоди еден вир, цела шофершајбна со вода ми ја напрај ко дождод мали проблеми да праеше, 2-3 секунди пред мене не гледав ништо, среќа што пред мене немаше кола или позади мене па да се деси некој инцидент.

До дома дур стигнав едно 100 пати го опцув и го колнев.

Нов ден, нова жртва собрана на пешачки што се бори за живот на ургентниот центар, и тоа одејќи на првиот работен ден. Од сега купување пиштол и со него поминување на пешачки, а видиш залетан некој, пукај, едно говедо помалце.

Има право Ставро, ваквиве што нема да лежат затвор, нема да лежат, ама затоа следи го, собери го на пешачки и ти после со некое камионче без таблици, направи им вака на пет-шесторица малокуревци и ќе се молат да влагаат во затвор.

Драга Кајгана
Значи денов просечно ми помина во одлично расположение, ама еве сега ми текна на една случка, и не можам да се начудам како можат луѓево да се толку покварени.
Ејј бре другарка ми се прави, а чепка кај шо не и е местото. :mad:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Ајјј ајјј Елизабеетт, ајјј ајјј проклета биди, ајј Елизабетаа проклета да си.
:ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom