Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Анчо be like:
10171632_792603904134450_1983625956679322858_n.jpg

Драга, болен со 40ка температура ми проверија крв и ми рече матичната дека резултатите се најдобрите кои ги видела од мене... :cautious: I'm onto a major conspiracy, over.

Драга

Велат дека животот е како ригишпил, се врти брзо и мора добро да го јавнеш за да не паднеш но овој свет е полн со кралеви и кралици кои ќе ти ги заслепат очите и ќе ти ги украдат соништата, ќе ти кажат дека црното е бело и дека месечината е само сонце во текот на ноќта ... ноќното светло што паѓа е златото по кое копнееме ... дали е ова пекол или рај ќе остане мистерија до самиот крај.

Последно уредено:
Кајго, @Let 3 100% е женско... Сигурно е некоја Вилоета, Летка... Лет и таа тројката како ,,Е'' LetE нели изгледа слично како Let3?[DOUBLEPOST=1416514566][/DOUBLEPOST]Купи куќа, купи стан, тропни глупост добиј бан.
Оде римава нели? :)

Последно уредено:
А. си дојде го протерале и има забрана една година, ќе се врати по една недела да извади документи и до граница ќе го однесат поа после напреку пешки ќе го пречекаат од другата страна. Ама се изгушкавме добро, викам доволно е три секунди не сме педери да се стегаме толку многу повеќе отколку што треба :icon_lol:. Мило ми е што го гледам, инаку нашата милост е неискажана во туѓи очи...

Детето по глава шо го потепнувавме малку за баражот в Рејз дојде кај Шпиуно, му викам ја не те удрив многу иначе ја да те удрам здравје е, Ш. многу по тил го отепа, јас само за рака малку кај зглобот дали ја знае азбуката стегам и се слуша АААААААААААаааааа, по нејзе викам Б стегам тој пак АААААААААААаааааа. Децата мора да се научат да ги почитуваат повозрасните :icon_lol:.

Треба да прекинам запијан да изразувам љубов, оти женски пол тоа многу сериозно го сваќа :icon_lol:.

Најголемите проблеми на денешнава младина е каде да одат ако избегаат од часови. Која 'утакмица' е сигурна. Зашто професорката ми го зела телефонот.

Драга Кајгана,
Убаво рекле...... се е од корист. Ти глумат пријатели се додека не им го дадеш она што им треба, а потоа како да не се знаеме, нигде ги нема или евентуално чувствувајќи се слабо те напаѓаат.

Затоа човек кога се запознава/здружува со некој не треба да се опушта, не треба да биде добар со него, туку едноставно да одговара на секое негово прашање со насмевка, без давање мислење, затоа што зад таа пријателска маска не се знае кој е скриен.

:coffee:

Ти ебам и работа и прва смена и шефови и состаноци и директори и директорки и газди и ќерките нивни. Ти ебам и искачања и кафиња и алкохоли и дроги и родендени и слави и нови години и празници и делници.
А и тебе Драга да ти........

Ма Ќао.

п.с Не сум нервозен, онака само си набројувам што се ќе иам на распоред периодов:love: :icon_mrgr:

OGeez0G.png

Kej

која носталгија ме удри по играва....почетоци на гејмањето...заедно со супер марио и duck hunt...колку време е поминато на играва хаха...копиљ бев и станував во 5-6 сабајле само за да ја играм играва....ми се вртка и сеа по некое нинтендо дома ама чисто сумњам дека работат после 17-18 години некористење...аах времиња...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom