Doctor Who

• Креатор на темата Креатор на темата Intex
  • Време на започнување Време на започнување
Еднаш пишав дали втора сезона е слична на првата во квалитет добив одговори дека е далеку подобра.Е сега ме интересира дали мора да ја изгледам првата за да знам што ќе се дешава понатаму или не е толку битна.Искрено немам многу време да ја гледам цела прва а сакам да и дадам шанса и да почнам од втора сезона.

Еднаш пишав дали втора сезона е слична на првата во квалитет добив одговори дека е далеку подобра.Е сега ме интересира дали мора да ја изгледам првата за да знам што ќе се дешава понатаму или не е толку битна.Искрено немам многу време да ја гледам цела прва а сакам да и дадам шанса и да почнам од втора сезона.
Првата е некој вид на интро, ќе ги претстават некои од главните негативци што ќе ги гледаш наредните сезони. 13 епизоди се, издржи ја, изгледај ја, плус Били е придрижничката, регенрацијата на докторите ја имаш...јас би ти препрочал да ја изгледаш и неа иако ќе видиш вонземјани шо прдат...

Првата е некој вид на интро, ќе ги претстават некои од главните негативци што ќе ги гледаш наредните сезони. 13 епизоди се, издржи ја, изгледај ја, плус Били е придрижничката, регенрацијата на докторите ја имаш...јас би ти препрочал да ја изгледаш и неа иако ќе видиш вонземјани шо прдат...

Па тие беа најсмешни. :sramezliv:

Кој ви е бе тој принцип почнување серија од втора сезона?
Јас не знам кој им кажува на луѓево така, Еј брат, прва сезона крш, почни од втора, шоимавеза, битно да си ин.
Па и време немал, серијата 10 сезони оди, ама прва ако ја скокне, распоредот тип-топ.
Само парните сезони гледај ги, што се битни другиве, и онака немаш време.

Дај и шанса, еве пример од 6та почни, шоменува...

Јас не знам кој им кажува на луѓево така, Еј брат, прва сезона крш, почни од втора, шоимавеза, битно да си ин.
Па и време немал, серијата 10 сезони оди, ама прва ако ја скокне, распоредот тип-топ.

Па нема ништо чудно во тоа. Има некои GoT од назад почнуваат да ја гледаат, може и серијава така, од последна сезона кон прва. Појако било така.

Mnogu mi e simpaticna novava. Ke ja vidime. Mislam ke e osvezuvanje. Steta samo za Missy tho.

Inaku super spoenoto finale, ne mislev nekad deka pak ke mi bidat interesni epizodite so cybermen, ili daleks for that matter.

Nardole for the win, rado bi nego negoli lezbejkata bill. I nea ja menjaat taka? Uste Christmas Specialot?

Eccleston is sooo underrated!! Може ќе ме бесите ама подобар ми е од Капалди и на граница ми се со Тенант.Штета што му дадоа само една ебана сезона, зазлужи повеќе! Каква харизма има тоа е неверојатно и баш поради него не смее да се испушти првата сезона а и поради запознавањето со Jack Harkness еден од моите омилени карактери во цела серија.

Eccleston is sooo underrated!! Може ќе ме бесите ама подобар ми е од Капалди и на граница ми се со Тенант.Штета што му дадоа само една ебана сезона, зазлужи повеќе! Каква харизма има тоа е неверојатно и баш поради него не смее да се испушти првата сезона а и поради запознавањето со Jack Harkness еден од моите омилени карактери во цела серија.

Подобар од првата сезона на Капалди, точно. Коа веќе се ухода старцата беше стварно добар. Некои од сториите и епизодите ќе останат класици. Исто така ќе има и ултимејт фејлови како црната еманципирана лезбејка што беше толку лејм што ретарда од 31ви век беше Дона Ноубл за оваа.

Ги рејтнувам докторите само од нивната глума,говор на тело,гримаси,харизма,емоција , тука не спаѓа никако сторилајн! А искрено по сторилајн не знам ни дали би имал срце да ги подредам.

И гледам по социјалниве мрежи многу ја хејтаат Клара...зошто е хејтов кон неа поима неам, за мене со сигурност беше подобра од Марта на пример па и од оваа Бил ( испаѓа дека сум расист али јбг така се погодија тие двете да ми се жими таквоето).

Eccleston за мене е рамо до рамо со Тенант и Смит, е сеа тоа шо немале многу пари на располагање во 2005 за ефекти не е негова кривица. Штета што одигра само 1 сезона.

Eccleston за мене е рамо до рамо со Тенант и Смит, е сеа тоа шо немале многу пари на располагање во 2005 за ефекти не е негова кривица. Штета што одигра само 1 сезона.

Ах баш рамо до рамо со Смит :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom