Уживај во Тенант и Мет Смит , најдобри сезони имаат. Ова шо се дешава со Капалди е терор , ја уништија серијата за неполна година. Го изгуби шмекот според мене , за докторот да не ни зборувам , тотално промашен профил.Сепак водејки се од коментарите во оваа тема , знаев дека серијава понатаму е право ремек дело. Со изгледани само 2 епизоди од 2рава сезона се приметува огрооооомна разлика. Ефектите на место , а Тенант хмм О ДЛИ ЧЕН !
Go nema smekot na celo. Ama ne e do Capaldi, I zal mi se sto ke bide taka zapametn ovoj period so nego, los.Уживај во Тенант и Мет Смит , најдобри сезони имаат. Ова шо се дешава со Капалди е терор , ја уништија серијата за неполна година. Го изгуби шмекот според мене , за докторот да не ни зборувам , тотално промашен профил.
Од новата сезона само првите 2 со Даврос беа добри. 3та , 4 , 5 и 6 просек , сега сум до 7ма мада не очекувам многу.
Не пратам рејтинзи на серијата , али се си мислам дека ова со Капалди е некој експеримент да видат како ќе реагираат гледачите. Ако има негативен фидбек сигурен сум дека ќе ја вратат на старо. Има добри епизоди сепак , али не држи пажња да ти го одземе цело внимание и да те внесе у филмот.Go nema smekot na celo. Ama ne e do Capaldi, I zal mi se sto ke bide taka zapametn ovoj period so nego, los.
Loso gi pisuvaat epizodite, baska spoeni po dve a ic neinteresni.
7ma uste ne sum ja gledal ni jas. Se mislam da ja izgledam sezonava cela ponatamu naednas.
Aj koga ke ja smenat Klara moze nesto ke se opravi, nekoja interesna svezina..
Najlosa sezona do sega.