Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
eado.jpg

Ова им враќам за она кога ме заеба Стромгосет во 85 минута и даде гол за 2:4 а јас ги имав 2:3 да тепаат (19 коеф за 19.000).

А мене пак само Галата ме сјеба за 7 бона. Играч повеќе и милион шанси, и не дадоа гол и не дадоа. Како и да е, со здравје да си ги трошиш парите, да ти се множат.

Благодарение на нашите и Роналдо, добитен, 600 со 100 влог (y)

Делчевец „ограби“ обложувачница: Мајсторски фатени три пресврта за ќар од 500.000 денари! (ФОТО)

Пасиониран обложувач од Делчево денеска успеа да стигне до добивка од нешто повеќе од 8.000 евра (493.750 денари) и тоа со речиси минимална уплата од 450 денари на три ливчиња на кои во неколку комбинации имаше одиграни дека на три натпревари ќе има пресврт односно популарно кажано „еден во два“ односно „два во еден“, објавува „Делчево денес“.

mkd-69082.jpg

Делчевецот погоди висок коефициент на два натпревари од германските пониски лиги и еден од првенството на Естонија. Мајсторот за обложување одиграл дека на средбата помеѓу Оснабрик и Ханса Рошток на полувреме ќе води домаќинот додека на крај ќе триумфира гостинот. На дуелите помеѓу Ахен и Келн аматери и Транс Нарва и Талина, пак, тој погодил обратен расплет односно водство на гостите на полувреме, а победа на домашните на крајот од средбите.

mkd-69083.jpg

Дека не станува збор за измама, потврдува и проверката на ливчињата на интернет-сајтот на обложувачницата каде што играл мајсторот од Делчево каде што се добива потврда дека ливчињата се добитни.

mkd-69084.jpg

Alal neka mu se parite na majstorov gi rasturi 8000 evra so 450 den.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom