Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
1186175_583834934995945_2113613958_n.jpg

Коа се дават поклони, морам да ги земам :)

5N9qHTN.jpg

Заборавив како изгледа да се постира во темава...

:pos::pos::pos:
Се смеам од среќа луѓе мои , не ми се верува.
wkmwi8.jpg

Тенисот лесно излезе .
Седам у кафич после 9 и гледам 0-1 Реал . Ах бруко една си викам , зошто играш фудбал на 1.20 квота ? Пуштив да гледам во второ да навивам , ама ми пукна филм до 75та , викам пуштам малце фифа 15 минути и ќе видам конечен . Арно ама не ја изиграв цела , се изнервирав . Ќе пуштам викам стрим ќе ги гледам последните 5 минути . Стримот го пуштив точно при центаршутот на Марсело . Фала Богу излезе , иако уште ми е криво што толку бев ГЛУП да го играм на таа квота.

И последнава ја анализирав , прв со последен во дивизија. Овие Конектикат брука невидена , последниот меч 30 разлика изгубиле , а ганица 9.5 . Викам ова лагано влегува. Мечот почна со 0-15 :facepalm: . Од старт сечење . Прв со ПОСЛЕДЕН . И онака издишан го пратам резултатот , абер немаше да израмнат не пак да тепат Чиакго над 10 разлика. Арно ама накај 4 минути до крај ги стигнаа :) . И почнав интензивно да го следам резултатот. Заводуваа 5,7 разлика , оп 8 на 50тина секунди до крај , ајде викам уште еден кош. Бам ! Тројка Конектикат на 31 секунда до крај и 5 разлика . Готово викам. И следно што се деси :

2qtgvnb.png

Која и да е ЦАРИЦАНА White што посрала 2 топки на брза рака , Господ да и даде со некој рапер богат да се мажи . :cuc:
38-20 последна четрвтина :cuc:
Ејј мислам ја истрошив среќата за да крај на година .

Другар прееска пушти ливче да се вади, ПСЖ 1-1&3+, Порто 2-2&3+ и Реал 1-1&3+...
Уплаќаме, тргнуваме на игралиште, имаме вечерен термин за тренинг, излагам од кола, гледам да не има промени на резултати, некаде 20-та минута...
- Сетубал-Порто 1-0
- ПСЖ - Ајачио 0-1
- Реал - Бетис 0-1...

Му викам, све што уплати, сите тимови ти губат...
хеххаххе добар виц ми вика...

Му покажувам телефонот ... го извади ливчето, и го изжвака...

^Господ да и даде со некој рапер богат да се омажи..... е ова е врв еј :vozbud:

2fz9.jpg

Малце "педерски":pipi: изиграно ама јебига,подобро вака отколку да се алчам..
Другата недела на помал коеф одам...уште попедерски:гик:
Ќе видат тие(кладилниците) со кој се заебаваат:pos:

2fz9.jpg

Другата недела на помал коеф одам...уште попедерски:гик:
Ќе видат тие(кладилниците) со кој се заебаваат:pos:

so zaklucuvame so ovoa da se igrat favoriti na edno livce,, ( deka od 4 utakmici favoriti 2 ne se gol gol ) znaci samo singl gol gol favoriti se igrat i imat po 2 koeficient sigurno ,, favoriti vekje igranje NE so 1.2 koef :drk:

so zaklucuvame so ovoa da se igrat favoriti na edno livce,, ( deka od 4 utakmici favoriti 2 ne se gol gol ) znaci samo singl gol gol favoriti se igrat i imat po 2 koeficient sigurno ,, favoriti vekje igranje NE so 1.2 koef :drk:
Абе ако гледаш така ништо не треба играње...се е релативно со комарот....се е ризик,колку сакаш следи статистики се е џабе,најдобро е да не се игра ништо,тогаш си чист ќар...(освен ако немаш некој инсајдер и имаш некои местенки па одиш на сигурно,тогаш не важи ова):D
Никогаш не се знае кога ќе испукаат на голови,или ГГ,или пак дали ќе влезат 1„3+ и дали воопшто ќе влезат на конечен....
Точно е дека не се исплаќа ваков никаков коеф,ама пак од оваа сезона си имам друго правило,прво би играл екипи како реал,барса,баерн,јунајтед, на ливче(барем кога играат дома) би одел и со трипл од само 1.8 коеф,отколку да ме падни некоја индијанска екипа од Чемпионшип со 2 коеф а да уплатам помала пара,или од лиги како Грција,Парагвај и сл.....
Секој си има свој систем на играње,дали ќе биди успешен ќе видиме.....
Јас би играл било каква утакмица макар и со1.01 коеф само да сум ќар...
На крајот најважно е да си ќар,а не е важно дали си фатил 10 утакмици наливче по 2 коеф,ако на крај на колото си во минус...

што педерски јас бев спремен да го фрлам ливчето.. ја погоди саглам една точно на глава на среќа Марсело па влезе некако со жив зор инаку не беше заслужена победата.. а и Дортмунд не помина сјајно.. поента ми е и на мали квоти доста треба да се препотиш за да биде како што треба едино Барса кога игра дома со тие од втора половина на табела 99% тепаат, на лош ден 1/2-0 на добар ги полнат до врв по 1.1 е ама собираш мадиња и лупаш по 1000 до 2000 е и не се замараш.. така јас гледам сигурен профит од ФУДБАЛ за други тимови, типови и ситуации треба и доста среќа..

Абе ако гледаш така ништо не треба играње...се е релативно со комарот....се е ризик,колку сакаш следи статистики се е џабе,најдобро е да не се игра ништо,тогаш си чист ќар...(освен ако немаш некој инсајдер и имаш некои местенки па одиш на сигурно,тогаш не важи ова):D
Никогаш не се знае кога ќе испукаат на голови,или ГГ,или пак дали ќе влезат 1„3+ и дали воопшто ќе влезат на конечен....
Точно е дека не се исплаќа ваков никаков коеф,ама пак од оваа сезона си имам друго правило,прво би играл екипи како реал,барса,баерн,јунајтед, на ливче(барем кога играат дома) би одел и со трипл од само 1.8 коеф,отколку да ме падни некоја индијанска екипа од Чемпионшип со 2 коеф а да уплатам помала пара,или од лиги како Грција,Парагвај и сл.....
Секој си има свој систем на играње,дали ќе биди успешен ќе видиме.....
Јас би играл било каква утакмица макар и со1.01 коеф само да сум ќар...
На крајот најважно е да си ќар,а не е важно дали си фатил 10 утакмици наливче по 2 коеф,ако на крај на колото си во минус...

ja bi rekol deka sekoja ekipa ima sansi za da tepa bez razlika kolku e koeficientot , ili koj protiv kogo igra ,, zarem tie drugite ekipi ne trenirat fudbal ili oni golf i waterpolo trenirat :icon_mrgr: , realno e deka ke dadat eden gol i tie poslabite so ako psg igrase doma so ako real igrase doma so ako dortmund igrase doma pak primaa gol , zatoa ja pocnuvam so takva igra na positno uplata:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom