Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Уплата 2800
Прекрасно тргна работава)
И јас ги имав овие Лејтон,душата ми ја извадија.
56минута Ковентри добиваат црвен а 59минута даваат гол.После имаа пенал и на бет365 прво покажа дека дадоа гол,после дека промашиле.
И одвај во 89 дадоа.![]()
Шо прајте со уплатите бе зверови
Едно време јас со 2,3 илјади уплата држев некои повисоки граници за високи уплати(дури и се чудеа како сум можел да уплатам толку на еден тикет),сега изгледа станав клошар
,овде тешка пара се вртело,5000 се уплаќа како на мајтап....кренаа стандардите....
Како и да е,браво на ризикот...треба големи јајца за вака да се игра,ризикот е голем(но и добивките се големи).....
Мене максимална ми е 35,000 уплата и тоа имав негде околу 10 утакмици а се на се имаше 12-13 утакмици,ноќни тениси беа.
Му викам 35,000 уплати,тој ми се чуди а и во право бил,кога видов 450,000 добивка.
Дали пола ги фатив не знам.
Ја поретко играм фудбал,повеќе останати спортови ама оваа стратегијава на Филип ми прави чејф.
Ја во моцарт ги имав 1/2 и тим 1/2 2+ , само помали квоти 2.25 и 2.55.
Пуштај понекогаш за гладна раја по некој тип.![]()
Нема нешто послатко од ваков дабл...
Види наназад тикетите сите се такви... Најчесто играм дабл или трипл ... Од 7 коеф па нагоре..
Мене максимална ми е 35,000 уплата и тоа имав негде околу 10 утакмици а се на се имаше 12-13 утакмици,ноќни тениси беа.
Му викам 35,000 уплати,тој ми се чуди а и во право бил,кога видов 450,000 добивка.
Дали пола ги фатив не знам.
Ама како што гледам ги играш фаворитите што имаат поголеми квоти,не оние големи фаворити што се.Под 2.5 квота не си,или кога како ?
Не зимаат данок над 10 000 ти го пишва на пример 5*9500 .Со тоа законски ти се 5 лифчиња и секое ти е под 10 000 и не подлежиш на данок .uplatata e 10 000,samo razlozena na 3 livcina ,poradi danokot koj go naplaka sport life,a glupo mi e da gi slikam site livcina poedinecno...Bitno e deka e dobitno..![]()
Не зимаат данок над 10 000 ти го пишва на пример 5*9500 .Со тоа законски ти се 5 лифчиња и секое ти е под 10 000 и не подлежиш на данок .