DJ Marte Naumoska

• Креатор на темата Креатор на темата The Vampire
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Мене Господ ми дал памет, патем тек ќе те пукнам :D[DOUBLEPOST=1502676819][/DOUBLEPOST]
Дај пиши нешто да те зафркавам, досадно ми е :D
Ми се качи на глава,од спиј !!!

Ало девојчето има ментален проблем толку ли си глупа за да не приметиш, се резили пред цел интернет, веќе нема активен човек на Фејсбук/Твитер што не ја знае, никој не реагира ни татко ни мајка ни никој или па реагираат ама џабе, неправилно воспитување и веројатно давање слобода уште кога била мала зашто е осетлива. Треба построго мајка и и татко и да зборат со нејзе за да не биде предмет на омаловажување на интернет што би можело да влијае со посериозни наштетувања и влошување на моменталната ситуација, наместо да се подобри.Замисли ти да имаш благ ментален проблем и сите те вреѓаат и те исмејуваат на интернет(како реакција на глупостите што ги правиш ти) како ќе се осеќаш?Значи ни девојчето не е криво, а не се криви ни тие што се зафркаваат, криви се родителите што и дале слобода уште како мала и што сега не преземаат по строги мерки.Сега ќе кажеш дека те хејтам дека ова дека она, ама не е така, само пробувам да објаснам некои работи за решавање на некаков проблем.
Има можност и од престрого воспитување и форсирање да ги прави глупостите сакајќи некому или себеси да покаже дека знае и може се, затоа влегува во филмови дека е диџеј, мед.сестра, фризерка и тн, али тоа може да се заклучи само после разговор со таквите лица, познавам такво дете кое има психички проблеми и мајка pain in the ass, дури и диплома му купија на Славјански факултет :tapp:

Добро вие што мислите дека нема ментален проблем , озбилни сте или тролате?

Добро вие што мислите дека нема ментален проблем , озбилни сте или тролате?
Мене така ми кажа еден дечко од Кичево кој ја познава. Но јас не тврдам ништо, ништо сум напишал такво нешто на форумов. Точно е дека има чуден изговор и смешно ги акцентира зборовите, не е баш до дијалектот, и често не знае како да ги заврши речениците, па ги повторува последните искажани зборови. Тоа не е никаков доказ дека има ментални пречки, туку дека не знае да зборува во јавност и дека не е нешто посебно паметна. И има загубен поглед, малку мутав ќе речам, но и тоа не е никаков доказ за ментална попреченост. Тоа треба да го констатира доктор, а не некој кој мисли дека се’ знае и врз база на неколку видеа може да го “прочита“ психолошкиот карактер на личноста!

Точно дека претерува со тоа што ги сподеува личните податоци во јавноста, па често е мета на тролови без цел во животот. Но успеа да стане позната благодарение на самата себе. Башка и лапа по некој денар од дешавка. Затоа (y) за нејзината работа досега.

Ако веќе не можат да застанат зад неа, нека не ја ни туркаат од карпата, затоа што нема ништо да постигнат. Башка не се ни интересни. ;)

Ти ме замараш не ја

аман жено шо се напна
пиша еден член веќе дека ја знае нејзе и таткои, истиот потврди дека има блага ретардација, нема потреба од убедување веќе дали е или не е
муабетот е дали ке и се помогне сега

Sent from my iPhone using Tapatalk

Можно е да има некоја лесна попреченост, а можно е и да е само некоја наметлива особа без осет, еден куп такви ги има и да направам споредба со некој таков што го знам... Нема разлика.

Имам јас една познаничка порано нон стоп ни се ставаше во друштво и кај и да идевме онака без осет идеше и замараше. Ако бевме на свирка идеше и бараше микрофон да пее божем знаела ко мала пеела по хорови, ако бевме на кафе им објаснуваше на келнерите дека знаела коктели божем на курс идела, и на улица на луѓето им се ставаше што и да правеа им објаснуваше божем знае и за се учела, искуство со се имала. Нема никаков проблем, само нема осет. И замара.

Тие со попреченост не верувам дека ќе пробаат пари да извадат од тоа што ќе се бламираат пред светот. Не знам, како и да е треба некој муабет да направи со неа.

Имам јас една познаничка порано нон стоп ни се ставаше во друштво и кај и да идевме онака без осет идеше и замараше. Ако бевме на свирка идеше и бараше микрофон да пее божем знаела ко мала пеела по хорови, ако бевме на кафе им објаснуваше на келнерите дека знаела коктели божем на курс идела, и на улица на луѓето им се ставаше што и да правеа им објаснуваше божем знае и за се учела, искуство со се имала. Нема никаков проблем, само нема осет. И замара.

Немала може ментална попреченост твојава познаничка, но ако прашаме психијатар и лица што се стручни за таа работа, и за ова што правела сигурно има дијагноза.

Вака од прва, според нејзината YouTube и Facebook кариера, девојчево остава впечаток дека е екстремно наивно и глупо ко тегла туршија, што секако е сериозен ментален проблем и без да има официјална дијагноза за нејзината состојба.

Не е воопшто за смеење работава, туку напротив, треба сериозно да се седне и да се направи муабет со нејзините родители, бидејќи вината е кај нив.

Очигледно е дека девојчево растело во патријархално семејство, од родители кои споделуваат икони од Света Петка на Фејсбук за среќа, па не е ни чудно што нивното дете израснало во ваков верски фанатик.

Инаку, не знам колку сте запознаени, но моментално има некој тренд кај новите генерации - да бидат ЈуТјубери, односно да снимаат морбидно глупи видеа и истите да ги објавуваат на YouTube. Така да, не мора да значи дека девојчево има ментална попреченост, можно е и таа да го следи тој тренд.

Можеби, ако ја споредиме со тебе.
10 пати си и реплицирал во 3 сабајле, ме нема цел ден, никој ништо не ти кажал... значи, и инцуле ни е со ограниченост, аман не пробувај да комуницираш нормално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom