DJ Marte Naumoska

• Креатор на темата Креатор на темата The Vampire
  • Време на започнување Време на започнување
shtom dosea pobliski ne reagirale ( ili reagirale pa se otkazhale odnosno krenale race), ovde samo mozhete da izigravate pametni i da prodavate dobrina so lelel zhalno, lele ovie kopucive nad mene sto komentiraat...

Ednostavno toa e cupeto i sekoj vtor so potprosecno IQ kje si ima zabava i smea so nea.

Aбе глеав глеав по тоа фејсбук страната и нигде не можев да видам дека нешто и фали. Освен дека е шабанка. Али па тоа е дијагноза и за поише од пола форум и колку што знам не е болест.
Е сеа, рака на срце, не сум ја медицинско лице, нити сум ја видел и чул у живо.

Зошто бе вакво такво девојчето, кога пола закоравени од форумов веќе и имаат пишано во инбокс за кафе. Треба од форумов да се почне чистката :coffee:

Слеп си ондак. 2-3 видеа види таму на јутубот.
a od kaj pa od videava moze da se zakluci deka e mentalno bolna ? :)
Kako sto razbrav, maloletna e, taka da denes '' decava '' i beter raboti objavuvaat na fejsbuk, jutub, ili nekoi ostanati aplikacii.

Ako e dokumentirano deka e mentalno bolna i se leci, toa e veke drugo, ama od vakvi videa da dojdes do takov zaklucok denes e apsurdno, beter raboti se objavuvaat na internet, i toa ne samo od deca, a ovaa e seuste dete.

a od kaj pa od videava moze da se zakluci deka e mentalno bolna ? :)
Јас забележувам.
Можеби некој што нема никаква информација за нејзе, потешко може да забележи. Ако веќе имаш информација горе-долу официјална, лесно се забележува.
Држење, говор на тело, говор од уста... :)

абе што и фале на момето, ви нешто не сте у ред

Абе сеа видов, има миљон страни на фб Мартето, медицинската сестра Марте, офицер Марте, шминка Марте, писател, фотограф Марте итн.

Јас забележувам.
Можеби некој што нема никаква информација за нејзе, потешко може да забележи. Ако веќе имаш информација горе-долу официјална, лесно се забележува.
Premnogu e inskrena i naivna. Voopsto ne e za seir.

Јас забележувам.
Ти си болна,не она,се е ок со девојчето

Слеп си ондак. 2-3 видеа види таму на јутубот.
Реков дека не ја слушнав кога збори. Ниту сум ја видел надвор од слики, лоши по квалитет. Не гледав видеа.
Од сликите немам таков впечаток.

Браво за девојчево напредува а вие само седите пред компјутер и хејтате а дали правите нешто во животов??

Последно уредено:
Браво за девојчево напредува а вие само седите пре дкомпјутер и хејтате а дали правите нешто во животов??
А ти што правиш(читај во што си успеала) во животот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom