OMG!!
Пилот
Можеби, ако ја споредиме со тебе.Немора некој да е над или под,ок е девојчето,нормално е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби, ако ја споредиме со тебе.Немора некој да е над или под,ок е девојчето,нормално е
Господ да ти даде памет,ме пукнаМожеби, ако ја споредиме со тебе.
Мене Господ ми дал памет, патем тек ќе те пукнамГоспод да ти даде памет,ме пукна
Дај пиши нешто да те зафркавам, досадно ми еГоспод да ти даде памет,ме пукна
Ми се качи на глава,од спиј !!!Мене Господ ми дал памет, патем тек ќе те пукнам[DOUBLEPOST=1502676819][/DOUBLEPOST]
Дај пиши нешто да те зафркавам, досадно ми е![]()
Дај не замарај ме отупе од преескаМи се качи на глава,од спиј !!!
Има можност и од престрого воспитување и форсирање да ги прави глупостите сакајќи некому или себеси да покаже дека знае и може се, затоа влегува во филмови дека е диџеј, мед.сестра, фризерка и тн, али тоа може да се заклучи само после разговор со таквите лица, познавам такво дете кое има психички проблеми и мајка pain in the ass, дури и диплома му купија на Славјански факултетАло девојчето има ментален проблем толку ли си глупа за да не приметиш, се резили пред цел интернет, веќе нема активен човек на Фејсбук/Твитер што не ја знае, никој не реагира ни татко ни мајка ни никој или па реагираат ама џабе, неправилно воспитување и веројатно давање слобода уште кога била мала зашто е осетлива. Треба построго мајка и и татко и да зборат со нејзе за да не биде предмет на омаловажување на интернет што би можело да влијае со посериозни наштетувања и влошување на моменталната ситуација, наместо да се подобри.Замисли ти да имаш благ ментален проблем и сите те вреѓаат и те исмејуваат на интернет(како реакција на глупостите што ги правиш ти) како ќе се осеќаш?Значи ни девојчето не е криво, а не се криви ни тие што се зафркаваат, криви се родителите што и дале слобода уште како мала и што сега не преземаат по строги мерки.Сега ќе кажеш дека те хејтам дека ова дека она, ама не е така, само пробувам да објаснам некои работи за решавање на некаков проблем.
Ти ме замараш не јаДај не замарај ме отупе од прееска
Мене така ми кажа еден дечко од Кичево кој ја познава. Но јас не тврдам ништо, ништо сум напишал такво нешто на форумов. Точно е дека има чуден изговор и смешно ги акцентира зборовите, не е баш до дијалектот, и често не знае како да ги заврши речениците, па ги повторува последните искажани зборови. Тоа не е никаков доказ дека има ментални пречки, туку дека не знае да зборува во јавност и дека не е нешто посебно паметна. И има загубен поглед, малку мутав ќе речам, но и тоа не е никаков доказ за ментална попреченост. Тоа треба да го констатира доктор, а не некој кој мисли дека се’ знае и врз база на неколку видеа може да го “прочита“ психолошкиот карактер на личноста!Добро вие што мислите дека нема ментален проблем , озбилни сте или тролате?
Ти ме замараш не ја
Имам јас една познаничка порано нон стоп ни се ставаше во друштво и кај и да идевме онака без осет идеше и замараше. Ако бевме на свирка идеше и бараше микрофон да пее божем знаела ко мала пеела по хорови, ако бевме на кафе им објаснуваше на келнерите дека знаела коктели божем на курс идела, и на улица на луѓето им се ставаше што и да правеа им објаснуваше божем знае и за се учела, искуство со се имала. Нема никаков проблем, само нема осет. И замара.
10 пати си и реплицирал во 3 сабајле, ме нема цел ден, никој ништо не ти кажал... значи, и инцуле ни е со ограниченост, аман не пробувај да комуницираш нормално.Можеби, ако ја споредиме со тебе.