Дали имате некој вреден предмет, но по никоја цена не би го продале?

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
Имам многу предмети кои не би ги продала сега ми текнува на играчките кои ми се во соба кој не давам да ми ги допре никој, и срце ме боли ако почне некое дете да се дере па да го смирам ке стиснам заби да ми дадам, значи има работи кои ми се драги и ги сакам само за себе

Дневниците кои ги пишував до пред околу 4 години :nenene:, куќата во која живеев до пред 2 години бидејќи планирам за некоја година пак да живеам таму:vozbud: и едно мало топче :sport2:од кучето со кое си живеев 7 години:(:(:(

јас ништо не продала, кон сите мои предмети сум преврзана и ќе ме фати носталгија да продадам било што и некои алишта што ми се стари и мали неможам едноставно да ги фрлам.:helou:
често ми доаѓале некои фикс идеи демек што ќе понесам со мене ако се иселам некаде, или недај Боже при војна или некоја природна катастрофа и тогаш 5 куфери не ми се доволни да сместам се што сакам и да понесам со себе

никогаш нема да го продадам шалот од Македонија и шалот од Манчестер Јунајтед и многу патриотски маици

Да, некои работи кои ми се оставени и кои треба да ги оставам :)

јас ништо не продала, кон сите мои предмети сум преврзана и ќе ме фати носталгија да продадам било што и некои алишта што ми се стари и мали неможам едноставно да ги фрлам.:helou:
често ми доаѓале некои фикс идеи демек што ќе понесам со мене ако се иселам некаде, или недај Боже при војна или некоја природна катастрофа и тогаш 5 куфери не ми се доволни да сместам се што сакам и да понесам со себе
а јас си мислев дека само јас сум таква...добро е што има некој како мене,ми олесни на душата:smir:

Две прекрасни плишани мечина кои ги добив за роденден. Не ги давам за ништо на светов:pipi:

Се што имама добиено на поклон од моите најблиски!
Би издвоил гитарата, мобилниот, постерот од Кум , двете карикатури од другарите и Кубурата. Уствари ги давам, ама за ништо испод милионче!

не продавам ништо по никоја цена
да продаваш култура уметност ај
во врска со темата
не би го продал по никоја цена
би го подарил
:smir:

uff..mn ima..toa se obicno igracki,crtezi i neso slicno od mala koga sum bila...i mn sitni podaroci od dragi licnosti sto ne bi gi dala za nisto na svetot..:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom