Дали имате некој вреден предмет, но по никоја цена не би го продале?

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
Па се приврзувам кон предметите се си сакам што си поседувам, но сепак речиси се би продала ако се мора.

Она што никогаш за ниедна сума на светов не би направила се некои човекови постапки кои ги сметам за неморални.
И секако за ниедна сума не би се откажала од дада, мама и тато. За нив додуше може се би направилa и оние неморални и нечовекови работи погоре што ги кажав, ама само за нив. Добро и еден ден кога ќе имам сопствени дечиња кои ќе ми се најбитни на светов, се би за нив.

фудбалот (доколку претходно ми биде кажано дека не би можел после друг да си купам...)

Мислам дека ќе биде мп3-то...кант лив видаут мјузик

Не се приврзувам многу за предмети а и во моментов немам некој таков кој не би го продала по никоја цена..Можеби во иднина ќе имам :smir:

телефонот... си го купив со мерак.. макар и да биде најслаб модел после 300 години за жива глава не го давам

Лаптопот никако
Веспата НИКАКО
Тениските рекети Willson никако:pipi:

:vozbud::vozbud:

Не. Не се приврзувам за ствари...
Ок, ок, малку се приврзувам за ствари...:toe:
Ама, се потсетувам дека треба да биде use stuff - love people, not love stuff and use people.
Што значи... Све је на продају..

Не се приврзувам особено за предмети, а и се` си има своја цена. Дури и најдраг предмет би го шитнала ако до толку ми гори под нозете.

А некои предмети би ги шитнала и без да ми гори зошто џабе ми се врткаат низ куќа, ама кој да ги купи. :icon_lol:

Косата :pos2::pos2::pos2:

500 евра ??? (привлечна цена а ... :icon_lol:)

п.с ја не би го продал за ништо цд-то од рок легендете Биталси што ми го остае братучетми кога замина у Канада, многу спомени со него имам а и исто е една од мојата најомилена група...:icon_lol: ( дава некој над 100 евра...:pos:)

Не се врзувам за предмети, туку за лица и за настани. Имам луѓе и спомени од кои по никоја цена не би се откажала.
Предметите треба да ни служат нам, а не ние ним:helou:

Не се врзувам обично за предмети ама гитарата за никоја цена не би ја продал.

Cyber Dragon = Super Rare

Да ми дадат и по ретка (по скапа) верзија на истава картава, мојата никад не би ја дал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom