Дали имате некој вреден предмет, но по никоја цена не би го продале?

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
Имам еден прстен од баба ми...ми го подари...
Стварно е вреден..има неколку дијаманти(розе) на него...
Е него за ништо не го давам:)

Имам доста предмети,сега колку се вредни-знак прашалник,ама не ги продала по никоја цена.Пример,подароци или некои што сум ги купила сама,но се посебни на некој начин за мене,или екстремно ми се допаѓаат па не би се откажала од нив за ниедна цена.

Сепак,не се врзувам емотивно за предмети,се што е неупотребливо го фрлам.Употребливото,пак не ми е за продавање.:)

Вака испадна дека немам ниту еден предмет за продавање моментално...:kesa::icon_lol:

Компјутерот и рачката за ПЕС.

Паа... Кога ќе размислам подобро, тоа е една колекција на поштенски марки, која ја собираме со еден другар. Мада се загуби некаде во последно време, се надевам не засекогаш. :nesum:

Оригиналниот фудбал од светско 2006.:smir:

Naocarite za sonce i bizuterijata na nikoj ne bi mu gi prodala pa so saka neka bidi

Чудна работа бе...ја немам ништо такво...:toe:
Се би продала за добра сума пари... Секогаш може да се купи нешто ново и поубаво...освен можеби цд-ињата со слики и видеа мои или воопшто фотографиите што ги имам ако можат да се сметаат за предмети.

Немам таков предмет што ми е толку драг и не би го продала. Постојано само фрлам нешто. Шо е до мене, се ќе продам. :)

Шаловите од Вардар!!!

Имам 3 такви предмети прстенот од мајка ми што отсекогаш го носам.Ланчето што го носам постојано и не го вадам.И уште едно ланче кое е со преврзок скршено срце кое го носам у новчаникот.Тоа се работите кои едноставно немаат цена :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom