Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И после постоел универзален морал, сечовечка и безвремена добрина...како не.Му дадив на циганите 12 денара(сето железо шо рѓосуваше во мојот џеб)
Не е денес вчера беше али после ме казни бог оти бев толку добар со тоа што го сјеба времето и не можев никако да пристапам на интернет
А доброто дело? Па го изметев паркингот пред куќата. И предниот дел од дворот на баба ми. И после бог гледа.![]()
Темава НЕ е за тоа кога не си направил добро дело, туку за кога си го направил истото, и зошто сметаш дека е добро.Денес не направив, вчера вечерта кога си одев накај дома низ ГТЦ сакав да им дадам на едни циганчиња пари ама.......едното почна да ме тегне за ташна, другото да се мотка околу мене и за на крај да видам дека ми ја отвориле ташната арно ама не ми фалеше ништо, и ме фати инает кај сакаш да им дадеш некој денарн тие те тегнат , те мкнат![]()
Тоа значи дека се што правиш периодов го сметаш за лошо дело?Слабо некако...Слабо ми оди тоа добро дело...дали било денес или незнам кога,едноставно не ми оди.Си велам викендов бар ќе направам едно добро..![]()