- Член од
- 6 ноември 2007
- Мислења
- 848
- Поени од реакции
- 44
Заради мене не го пропуштивме денес испитот.:je:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, и јас сметам дека не сме кадарни сами да одредиме што е добро дело.Мислам дека денес направив добро дело, им помагав на моите во некои земјоделски работи.... но искрено за какво дело да се работи не сум сигурен дека баш ние сами сме кадарни да го оценеме истото дали тоа е добро или лошо, за тоа може да одговори само тој на кого сме му помогнале....
смета дека делење готови домашни е добро дело. Веројатно тоа го мислат и нејзините соученици кои ги препишале.kuklence напиша:Pa denes koga stignavme na skolo nikoj nemase domasna po matematika osven jas. A na 4 cas (na cas po mat) cel klas gi imase site zadaci?! Kako!? Pa razvivavme prepisuvacka dejnost. Dobro delo!
И си обезбеди тикет во рајот.kako na primer, denes :nesvest: pustiv edno dete pred mene na kasa u SP Market
Не. Тој ќе мисли дека го сакаш и по тој принцип и следниот пат ќе очекува да му ги решаваш тестовите и ќе се ослони на тебе. На долг рок ќе стане мрзелива и самобендисана личност и ќе те замрзи затоа што си му помагала.Денес му го решив тестот на другар од класот и му ја напишав писмената по англиски...па мислам дека ова се смета за добро дело :angel1: