Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честито TheTimi
Ја на почеток бев загреан за играва за MP, ама чим видов дека AlterOps е бајаги одложен, баталив. Исто така, пред некој ден ја свртев Crysis 2 beta (нема да откривам од приказната ништо, само ќе кажам дека ве очекува долга и интересна кампања) играта ми остави многу подобар впечаток од BO, и тоа уште во бета фаза, и можам да кажам дека 99% ќе ја купам оригинал. Вреди да се купи.
Хмм веројатно и јас ќе ја купам Crysis али КОД ми е некако како класика. Секоја година ја купувам оригинал, само поради тоа што секоја КОД игра ме држи онлајн скоро повеќе одколку сите други игри до сега што сум ги играл заедно (зборувам за play time)Повеќето игри грешат во тоа што не ти даваат доволна мотивација за да ја играш онлајн или пак да ја играш онлајн по последниот левел. Ваков пример беше Medal of Honor, играта е интересна, да, ама одкако ги фатив последните левели на сите класи ми здосади и престанав да ја играм само бидејќи немав ќар од тоа што ја играв
. КОД и после последниот левел ќе те држи уште можеби 5-10 дена.
Сега незнам како ќе направам со Crysis, прво ќе се обидам да соберам пари да ја земам за ПС3 ама ако не соберам, ја има за 28евра за ПЦ па можеби ќе си ја земам така. Само знам дека нема да и правам pre order како што правам со повеќето игри. Ќе почекам да видам какви ќе бидат сите верзии на оваа игра.
MW па мене најмалку ме држеше, можеби имав едно 5-6 дена изиграно (и оваа немаше многу да правиш после последниот левел освен камуфлажите). А со БО, ΜW2, WaW е веќе друга приказна. Највеќе ја имам играно WaW 29+ дена (иако немаше ништо после последниот левел пак ми беше интересна) па после ΜW2 20+ дена и сега на БО имам 12 дена.Зимај ја на ПЦ, немој да се зезнеш за на конзола да ја земеш.
Иначе он топик, да и мене ме има држено CoD4 неколку дена откако стигнав до 55 левел. Едноставно играта нуди некоја скриена забава.Али за ова не сум сигурен дали важи и за BO и MW2.
Па да бе, затоа и не ги купив15$ за 4 мапи? :nesvest:
Чисто за споредба, Counter-Strike: Source (најиграната multiplayer акциона игра) ја има истата цена, а при максимален попуст е 3.75 евра. Играта има мал милион мапи, и постојано се креираат нови кои бесплатно може да се симнат од интернет.
Ама знаете како викаат: "Додека има овци ќе има и волна".