Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да ми каже кои се минимум конфигурациите за играва?
Пошто ја инсталирам се како што треба правам и кога ја уклучувам ми излага ова:

'' This application has failed to start because d3dx9_43.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem. ''

Може некој да ми каже кои се минимум конфигурациите за играва?
Пошто ја инсталирам се како што треба правам и кога ја уклучувам ми излага ова:

'' This application has failed to start because d3dx9_43.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem. ''

Треба да инсталираш DirectX9 (т.е. немаш одредени фајлови од пакетот). Симни најнов од страната на Мајкрософт.

--- надополнето ---

Е и ај кој има линк за тоа мултиплеерот со ботови, ако не е дозволено на форум по ПП нека ми го прати линкот.

Многу закон игра мислам во графика, мисии, оружје и убиства ама многу крвава и брутална е. Ја инсталирав на 30.12 2010 и ја свртев двапати до 2.1.2011

Многу закон игра мислам во графика, мисии, оружје и убиства ама многу крвава и брутална е. Ја инсталирав на 30.12 2010 и ја свртев двапати до 2.1.2011

Посебно кога некој ќе забодеш со нож... фуче млаз крв два метри! Закон! :)

Треба да инсталираш DirectX9 (т.е. немаш одредени фајлови од пакетот). Симни најнов од страната на Мајкрософт.

--- надополнето ---

Е и ај кој има линк за тоа мултиплеерот со ботови, ако не е дозволено на форум по ПП нека ми го прати линкот.

Да само што имам некои проблеми со инталирањето на DirectX9 - от. (Не можам да го инсталирам, слично нешто ми се појавува и кога ја стартувам играта.) Чаре? :)

Да само што имам некои проблеми со инталирањето на DirectX9 - от. (Не можам да го инсталирам, слично нешто ми се појавува и кога ја стартувам играта.) Чаре? :)

Како неможеш? Симна Директикс? Тогаш треба само да кликнеш на setup и готово. Понатаму следиш само инструкции.

Дечки,ја средија ли играва? пачеви и глупости... да знам дали да идам да ја зеам да ја пробам :-) малце каснам,али тоа е тоа...

Дечки,ја средија ли играва? пачеви и глупости... да знам дали да идам да ја зеам да ја пробам :-) малце каснам,али тоа е тоа...

Средени се одамна lag spikes и некои помали багови со Update 1 и Update 2 и 3. Само осигурај се да ја земеш верзијата од SKIDROW!

Абе кај се наоѓа пачот за да тепаш зомби. Во самата игра има тоа кога тепаш во пентагон ама само тоа го даваат

Можам да ја играм со оваа конф.

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1.80GHz
RAM 1gb
GeForce 9400 GT 512 mb

на system requirments lab ми вика дека не може

Можам да ја играм со оваа конф.

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1.80GHz
RAM 1gb
GeForce 9400 GT 512 mb

на system requirments lab ми вика дека не може

Со 1ГБ РАМ ниедна игри понова игра нема да сака ни на лоу сетинзи.

Лоу сетинзи и 800х600 резолуција со 20-25 фрејма би му терала.

Да ама ќе треба да чека ептен долго за да се лоадира играта и мапите, имав јас компјутер со 1ГБ РАМ и на него имам играно WaW, ептен долго чекав.
Башка, 20-25 FPS на игра од типот на CoD е неприфатливо.

Да ама ќе треба да чека ептен долго за да се лоадира играта и мапите, имав јас компјутер со 1ГБ РАМ и на него имам играно WaW, ептен долго чекав.
Башка, 20-25 FPS на игра од типот на CoD е неприфатливо.
Епа јебига сега битно да игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom