Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Работава е дај шта даш :pos2:

--- надополнето ---

Се изнагледа слајд шоуа? :)

па и не е до толку лошо вака не ми сецка добро иде ама кога ќе уклучам со ботови да играм е тогаш е слајд шоу:)

па и не е до толку лошо вака не ми сецка добро иде ама кога ќе уклучам со ботови да играм е тогаш е слајд шоу:)

За мене CoD не е игрива ако фрејмрејтот отиде под 35 :)

GTX 460 ќе биде доволно за да се задоволи ѕверов од игра?

Би требало да немаш никаков проблем и на 1080p со 8xAA и све на максимум. Јас ја играм со HD 4850 со све на максимум, 8xAA и никогаш ни ми паднал фрејмрејтот под 35-40. (Ако ја имаш 768МБ верзијата, и ако имаш 1080p монитор, тогаш можда ќе треба да намалиш AA на 2x, ако ја имаш 1ГБ верзијата нека не те боли глава уопште :))

Еве еден смешен минијатурен баг кој го приметив прееска:

Untitled.png

Aбе гледам никој не напишал па да ги известам тие што ја имаат Блек Опс на 3ти следниот месец излегува мап пакот "First Strike" за ПЦ и ПС3. Ќе има 4 нови мултиплеер мапи и една зомби, бидејќи е веќе излезен за Xbox има видеа со гејмплеј на youtube:

Ретко кој ја има оригинал на форумов.

Иначе тие што ја чекаат пиратската еве вести, кои се лоши. Не знам дали ги знаете но се следни.

Due to the current situation with the XUID spoofer released by batfitch, production of alterOps has been ceased at 32%. ETA on when it will be continued or completed is unknown.

The alterIW development team will now focus on fixing the alterIWNet client, adding new security measures and a fully functional anti-cheat.

ETA: Unknown, so don't ask.

That will be all for now.

p.s. Разбирате англиски мислам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom