Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи не ми е слаба конфигурацијата?
Ептен точно.Гомно во боја.Сецка на све живо и диво.Нека ја остаат графиката на IW, приказната и оружјата они.Вака неможе.
Значи не лупај киксови пред да бидеш 100% сигурен.А што компјутер имаш?Pentium 4 Celeron 3.0 GHz и nVidia 7300gt?Па нормално да сецка.
Арно слаба конфигурација за да ти лагува :РAбе кај мене лаг нема воопшто, но само првата мисија сум ја играл па така да можда подоцна би имало. И најверојатно овој лаг е присутен само на ПЦ бидејќи имам другари кои веќе ја имаат свртено на ПС3 и немаат накакви проблеми. Ја играм на оваа конфигурацијаIntel CoreI7 3.06 GHz Processor
8gb DDR3 RAM
GeForce GTX285 1gb SDRAM
Резолуцијата ми е 1920;1080 и како што реков немаше никаков лаг.
Абе едно глупо прашање како да почнам од последниот сејфуван чекпоинт?
Кај мене лаг имаше само на првата стаза и после тоа престана (до крај)Се на макс беше во сетингс .Иначе играта си има и други технички проблеми кои го усеруваат гејмплејот како на пример random bot spawn од места каде што више е ишчистено + имав неколку пати багови како head missing body missing али само 2-3 се на се .
4gb ddr3
Geforce gtx460 768mb GDDR5
Aбе кај мене лаг нема воопшто, но само првата мисија сум ја играл па така да можда подоцна би имало. И најверојатно овој лаг е присутен само на ПЦ бидејќи имам другари кои веќе ја имаат свртено на ПС3 и немаат накакви проблеми. Ја играм на оваа конфигурацијаIntel CoreI7 3.06 GHz Processor
8gb DDR3 RAM
GeForce GTX285 1gb SDRAM
Резолуцијата ми е 1920;1080 и како што реков немаше никаков лаг.