Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Абе шо спојлери уште од кога е завршена серијава, остајте го дечкото. Тие што не ја гледале нема да читаат до крај. Спојлери важат за нешто во тек, не нешто што завршило пред година дена.
Боби, мило ми е што ти се допаѓа. Сеа следна гледај ТД или ГоТ ако немаш гледано.

Сеа следна гледај ТД или ГоТ ако немаш гледано.
Ај и ти сеа, му препорачуваш серии да гледа, а му даваш кратенки ебаго :D

True Detective & Game of Thrones.
Се извинувам.:noze:
TD се спушта во HD уште малце има па ќе ги терам дома да гледаме сите заедно, да ги тргнам малце од турцине, претераа веќе. За ГоТ не знам...змејови, магии и витези не сум баш по тие работи... :D

TD се спушта во HD уште малце има па ќе ги терам дома да гледаме сите заедно, да ги тргнам малце од турцине, претераа веќе. За ГоТ не знам...змејови, магии и витези не сум баш по тие работи... :D
Give it a chance anyway, откога ќе влезеш у приказната и ликовите, змејовите и витезите ќе ти дојдат ко споредна работа. Веруј ;)

GoT ти е баш за фамилијарно гледање.

Само што почнав да ја гледам зашто еден познаник ми кенкаше стална за неа. Веќе ја гледам третата епизода, изгледа океј досега. Верувам ќе биде подобро понатаму според тоа што имам слушнато.

Изгледа само мене не ме плени серијава..o_O Ја изгледав до крај и имам впечаток дека непотребно се крева толку прашина. Среќа нема исфорсирано снимање нова сезона (y) Интересна приакзна и тоа се, ама некако премалку дешавки имаше на голем размак.
Првата сезона особено - бавна смрт. Не знам која епизода беше таа со мувата - тоа пак, посакувана и долгоочекувана смрт. Кога се навраќам си се чудам како сум ги догледувала епизодите. Да беше филмче или барем скратена цела приказна во 20тина епизоди - ок, ама вака...оток! Значи не викам дека е лоша, ама преценета е. Замислата беше одлична да се прикаже каде може да те одведе неочекувана вест и можам да кажам дека како дел од приказната ми беше убава трансформацијата на ликот на Волтер, ама како што имаше досадни епзоди ни кенди краш паралелно што ја играв не ме спасуваше.

Изгледа само мене не ме плени серијава..o_O Ја изгледав до крај и имам впечаток дека непотребно се крева толку прашина. Среќа нема исфорсирано снимање нова сезона (y) Интересна приакзна и тоа се, ама некако премалку дешавки имаше на голем размак.
Првата сезона особено - бавна смрт. Не знам која епизода беше таа со мувата - тоа пак, посакувана и долгоочекувана смрт. Кога се навраќам си се чудам како сум ги догледувала епизодите. Да беше филмче или барем скратена цела приказна во 20тина епизоди - ок, ама вака...оток! Значи не викам дека е лоша, ама преценета е. Замислата беше одлична да се прикаже каде може да те одведе неочекувана вест и можам да кажам дека како дел од приказната ми беше убава трансформацијата на ликот на Волтер, ама како што имаше досадни епзоди ни кенди краш паралелно што ја играв не ме спасуваше.

По колку епизоди/сезони изгледа у ден ? :)

По колку епизоди/сезони изгледа у ден ? :)
ауууу не се сеќавам баш. Септемврито некаде беше тоа. Не беше завршена серијата кога ја почнав.... Гледав одприлика по едно 2-3 епизоди на ден, не ја напнав нешо баш како што би можело :)

п.с. (да се надополнам себеси што сум заборавила) Монотоноста на приказната на страна, глумата на Волтер и Џеси беше екстра (y)!

Те гледам дека и од suits не си задоволен нешто, си коментирал прееска, сигурен си дека не си само хејтер од страна и дека не ти се сфиѓа баш серијава или ради реда критики? Tv shows don't get better than this

Те гледам дека и од suits не си задоволен нешто, си коментирал прееска, сигурен си дека не си само хејтер од страна и дека не ти се сфиѓа баш серијава или ради реда критики? Tv shows don't get better than this

Епа досадни ми се..го тупат :( Што да правам? Не сум човек за многу сезони изгледа или пак ми поминала еуфоријата за ББ, а можда и пмс е во прашање... :)
Сигурно не е дека немам попаметна работа па ќе земам сега ќе хејтам серии..

Suits и јас го баталив. Вкус е во прашање, не (се) навредувајте така лесно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom