Breaking Bad

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.753
ОМГ :cuc:

Само што ги догледав последните три епизоди, од 10 саат немам мрднато од стол... уште не сум при себе и не верувам дека ќе заспијам вечерва. :place:

Почнав пред месец ипол да ја гледам (незнам што кур чекав толку) и можев многу побрзо да завршам, ама се мачев да се воздржам да гледам по 1/2 епизоди на ден последниве 2 недели за подолго да трае. Добро се пазев ваљда па не бев споилнат воопшто, после секоја епизода ја читав темава до кај што смеам и дефинитивно темава ми го направи многу поинтересно гледањето. :cool:

За серијата нема што да кажам, се е кажано низ овие 200 страни... приказната, актерите, глумата, камерата, едноставно бест факинг шоу евер!

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
I belive that if we chose the sweetest,meekest person,that person given the right set of circumstances can become dangerous .any human being is potentially a dangerous person if the right buttons are pushed .

Последно уредено:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
Серијата е завршена, не постои работа што ќе ме разочара at this point.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Серијата е завршена, не постои работа што ќе ме разочара at this point.
EXCLUSIVE: VINCE GILLIGAN ANNOUNCES NEW 6TH SEASON WITH KRISTEN STEWART AS WALTER'S DAUGHTER WITH CAMERON DIAZ WHOM WALTER HAD AN AFFAIR WITH IN HIGH SCHOOL

Гифот ми беше за тоа што никој не го постирал линкот :D

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.753
Се наоѓа некој торент со комплетниот саундтрак? :noze:

H

HoT IcE

Гостин
Абе овај што хејта гарант ја гледал шпанскава верзија. 100%

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Изгледа само мене не ме плени серијава..o_O Ја изгледав до крај и имам впечаток дека непотребно се крева толку прашина. Среќа нема исфорсирано снимање нова сезона (y) Интересна приакзна и тоа се, ама некако премалку дешавки имаше на голем размак.
Првата сезона особено - бавна смрт. Не знам која епизода беше таа со мувата - тоа пак, посакувана и долгоочекувана смрт. Кога се навраќам си се чудам како сум ги догледувала епизодите. Да беше филмче или барем скратена цела приказна во 20тина епизоди - ок, ама вака...оток! Значи не викам дека е лоша, ама преценета е. Замислата беше одлична да се прикаже каде може да те одведе неочекувана вест и можам да кажам дека како дел од приказната ми беше убава трансформацијата на ликот на Волтер, ама како што имаше досадни епзоди ни кенди краш паралелно што ја играв не ме спасуваше.
Всушност, ако не сум грешка досега сме 4ца што ја сметаат серијава за преценета. И интересен факт, никој од фановиве не успеа да не контрира.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Всушност, ако не сум грешка досега сме 4ца што ја сметаат серијава за преценета. И интересен факт, никој од фановиве не успеа да не контрира.
Па зошто да ве контирира некој за ваше мислење ? Вас не ви се допаѓа, нас ни се допаѓа. Ни ние сме луди што ја сакаме ни вие што не ја сакте.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Па зошто да ве контирира некој за ваше мислење ? Вас не ви се допаѓа, нас ни се допаѓа. Ни ние сме луди што ја сакаме ни вие што не ја сакте.
Многу страни назад докажував зошто серијава има голем број недостатоци заради кои не го заслужува статусот кој го има и никој од вас не успеа да го контрира тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom