Z
zmej gorjanin
Гостин

19.000 - 20.000 се кинески вакви, што е со еуфоријата стварно не знам, радување ко циганче на цреша.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар си брат?
Само ти можеш корона брашно лекарства предци CO2 оружје у едно мислење за тротинети да споиш, ме распамети.
Секој со својот памет.
Поздрав
Е не си нормален...ти така ли правиш????
ova sto si go pisal ne e sarkazam nego e vistinskata realnost. otvorite si gi ocite da ne bide kasno. Kapitulacijata ide bavno ama e sigurno ako ne se osvesteme. A tie trotineti bez pari kje gi davaa da bea tolku dobri za zivotnata sredina.Електричните скутери се донесени во Македонија Македонците да заболат од срцеви болести, мажите да се испедерчат и после Албанци и Турци жените да ни ги ебат.
Еве доказ, општини со мнозинство Албанци скоро никој не конкурира, знаат што е планот.
По оваа статистика се гледа, Аеродром, Центар и Карпош убедливо најизфеминизирани бета мажи, алфа мажи само албански општини. Не се чудете после што жените ве вараат. (сарказам)
Прегледај го приврзокот 379554
ако сакате да сте раат обавезно заобиколување на овие лајна во широк лак
Мене мозок не можат да ми исперат затоа што на точак уште сум од 6 годишна возраст и последниве 10 години што поради работа низ град што поради тури надвор годишно поминувам околу 12000км.ако сакате да сте раат обавезно заобиколување на овие лајна во широк лак
Епа така се почнува. Тебе нешто ти смета, мислиш дека треба да се забрани, регулира, мене друго ќе ми смета, нешто што ти сметаш дека не е проблем, на трет трето ќе му смета и ќе бара да се забрани, на Рон ќе барам да му се забрани месо да јаде и додека да трепнеш, не ставиле во кафез.
Убаво велиш, секој со свој памет, ама ако бараш регулации, тоа е контрадикторно.
Фала на прашање, одличен сум, вие по дома арни?
Госпожа маж ти кога се враќа од по риба, промаја дома правиш, така да чудно ти е за чорапите.
Па ти казни ги де, смисли си некоја казна. Зошто да не го згазам ако ми смета на велосипедска? Тука е тоа што ти реков дека се јавува човечкото во тебе, и ќе закочиш. Нормално е! Нема да се водам ни по закони ни по ништо. А јас со моето возење било каде, речиси и на никој да не сметам. Повеќе сум видел пешаци на пешачки што можат да направат поголем проблем, отколку јас на точак било каде. Треба само повеќе да се внимава, и да се гледа и другиот, не да се гледа само за себе.Значи ако сакам да ги регулирам и сум
Ете сам се фати у замка. Како ќе ги казниш ако не ти е регулиран законот? И зашто побогу би ги газел?? Сакам да ги регулирам да се намалат ризиците.Сам си кажа дека немаш положено а учевствуваш у сообраќај со даска. Дечко дај бе не ме јеби. Немаш инфраструктура за ова и се праиш на тошо. Да ни е цело Скопје со велосипедски патеки неам проблем. Ама не ни е.
Па ти казни ги де, смисли си некоја казна. Зошто да не го згазам ако ми смета на велосипедска? Тука е тоа што ти реков дека се јавува човечкото во тебе, и ќе закочиш. Нормално е! Нема да се водам ни по закони ни по ништо. А јас со моето возење било каде, речиси и на никој да не сметам. Повеќе сум видел пешаци на пешачки што можат да направат поголем проблем, отколку јас на точак било каде. Треба само повеќе да се внимава, и да се гледа и другиот, не да се гледа само за себе.
Не значи дека ако некој стои на пешачки, има два живота, имунитет, штит или право да си игра на пешачкиот. Не секогаш тој што е по закон во право, секогаш и во реалната ситуација е во право.
На враќање од забар, сакал да ја испроба новата вештачка вилица...Прегледај го приврзокот 379653
... само да предупредам, не е само качи се на Bin Bin тротинет, па и спорото возење може да доведе до губење рамнотежа и незгодно паѓање!
Ќе има работа на трауматологија.Прегледај го приврзокот 379653
... само да предупредам, не е само качи се на Bin Bin тротинет, па и спорото возење може да доведе до губење рамнотежа и незгодно паѓање!
Се случува и ова. Овој старецов сакаше да испадне фраер што и се гледа ја дигна ногата и раката, изгуби рамнотежа и падна. Нормално да возел немало да му се случи ова.Прегледај го приврзокот 379653