BinBin - апликација за изнајмување електрични тротинети

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Добар си брат?
Само ти можеш корона брашно лекарства предци CO2 оружје у едно мислење за тротинети да споиш, ме распамети.
Секој со својот памет.
Поздрав

Епа така се почнува. Тебе нешто ти смета, мислиш дека треба да се забрани, регулира, мене друго ќе ми смета, нешто што ти сметаш дека не е проблем, на трет трето ќе му смета и ќе бара да се забрани, на Рон ќе барам да му се забрани месо да јаде и додека да трепнеш, не ставиле во кафез.
Убаво велиш, секој со свој памет, ама ако бараш регулации, тоа е контрадикторно.

Фала на прашање, одличен сум, вие по дома арни?

Е не си нормален:pos::pos::pos::pos::pos:...ти така ли правиш????

Госпожа маж ти кога се враќа од по риба, промаја дома правиш, така да чудно ти е за чорапите.

Електричните скутери се донесени во Македонија Македонците да заболат од срцеви болести, мажите да се испедерчат и после Албанци и Турци жените да ни ги ебат. :drk:
Еве доказ, општини со мнозинство Албанци скоро никој не конкурира, знаат што е планот.

По оваа статистика се гледа, Аеродром, Центар и Карпош убедливо најизфеминизирани бета мажи, алфа мажи само албански општини. Не се чудете после што жените ве вараат. (сарказам)

Прегледај го приврзокот 379554
ova sto si go pisal ne e sarkazam nego e vistinskata realnost. otvorite si gi ocite da ne bide kasno. Kapitulacijata ide bavno ama e sigurno ako ne se osvesteme. A tie trotineti bez pari kje gi davaa da bea tolku dobri za zivotnata sredina.

ако сакате да сте раат обавезно заобиколување на овие лајна во широк лак
Мене мозок не можат да ми исперат затоа што на точак уште сум од 6 годишна возраст и последниве 10 години што поради работа низ град што поради тури надвор годишно поминувам околу 12000км.

Епа така се почнува. Тебе нешто ти смета, мислиш дека треба да се забрани, регулира, мене друго ќе ми смета, нешто што ти сметаш дека не е проблем, на трет трето ќе му смета и ќе бара да се забрани, на Рон ќе барам да му се забрани месо да јаде и додека да трепнеш, не ставиле во кафез.
Убаво велиш, секој со свој памет, ама ако бараш регулации, тоа е контрадикторно.

Фала на прашање, одличен сум, вие по дома арни?

Госпожа маж ти кога се враќа од по риба, промаја дома правиш, така да чудно ти е за чорапите.

Добри сме по дома фала, ја пред недела некоја бактерија закачив ама при крај сум се чистам и малце подкашлувам.
Јас не сум ништо да се забрани. Само сакам да се регулира. Исто како што е велосипедот регулиран. Тоа не значи да се забранат велосипеди, треба да се возат и океј е да се вози велосипед. Исто и ова.

Значи ако сакам да ги регулирам и сум

Ете сам се фати у замка. Како ќе ги казниш ако не ти е регулиран законот? И зашто побогу би ги газел?? Сакам да ги регулирам да се намалат ризиците.Сам си кажа дека немаш положено а учевствуваш у сообраќај со даска. Дечко дај бе не ме јеби. Немаш инфраструктура за ова и се праиш на тошо. Да ни е цело Скопје со велосипедски патеки неам проблем. Ама не ни е.
Па ти казни ги де, смисли си некоја казна. Зошто да не го згазам ако ми смета на велосипедска? Тука е тоа што ти реков дека се јавува човечкото во тебе, и ќе закочиш. Нормално е! Нема да се водам ни по закони ни по ништо. А јас со моето возење било каде, речиси и на никој да не сметам. Повеќе сум видел пешаци на пешачки што можат да направат поголем проблем, отколку јас на точак било каде. Треба само повеќе да се внимава, и да се гледа и другиот, не да се гледа само за себе.

Не значи дека ако некој стои на пешачки, има два живота, имунитет, штит или право да си игра на пешачкиот. Не секогаш тој што е по закон во право, секогаш и во реалната ситуација е во право.

Па ти казни ги де, смисли си некоја казна. Зошто да не го згазам ако ми смета на велосипедска? Тука е тоа што ти реков дека се јавува човечкото во тебе, и ќе закочиш. Нормално е! Нема да се водам ни по закони ни по ништо. А јас со моето возење било каде, речиси и на никој да не сметам. Повеќе сум видел пешаци на пешачки што можат да направат поголем проблем, отколку јас на точак било каде. Треба само повеќе да се внимава, и да се гледа и другиот, не да се гледа само за себе.

Не значи дека ако некој стои на пешачки, има два живота, имунитет, штит или право да си игра на пешачкиот. Не секогаш тој што е по закон во право, секогаш и во реалната ситуација е во право.

Што е проблемот да се регулира? Ти исто понашај си се ко што опиша ќе немаш проблем. Регулацијата е за да се има механизам да се казнат тие што го загрозуваат и ги ставаат во опасност другите учесници во сообраќајот.

hqo9cudvvn951.gif

... само да предупредам, не е само качи се на Bin Bin тротинет, па и спорото возење може да доведе до губење рамнотежа и незгодно паѓање!

Прегледај го приврзокот 379653

... само да предупредам, не е само качи се на Bin Bin тротинет, па и спорото возење може да доведе до губење рамнотежа и незгодно паѓање!
Се случува и ова. Овој старецов сакаше да испадне фраер што и се гледа ја дигна ногата и раката, изгуби рамнотежа и падна. Нормално да возел немало да му се случи ова.

може ли овој БинБин да го туриш во Автобус ( дали се склапа ??), и кога ќе стигнеш блиску до дестинацијата да го возиш ??, т.е. комбинирано...
На пример во автобус си, ама се ЗАГЛАВИЛ сообраќај, делегации или заглавен булеварот од црквата до клинички, па Блокирани и РАСКРСНИЦИ ( а Полиција НИГДЕ НЕМА), фино лепо се симнуваш од бус со тротинетот и продолжуваш... Мислам дека има и помали и полесни тротинети, со помал домет, но би вршеле работа за комбиниран превоз..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom