Mesaja
Dot.
- Член од
- 14 јуни 2005
- Мислења
- 5.532
- Поени од реакции
- 16
случајно прашувам - етаоин и хард фејс`д да не знае некој кои по ред настапуваат? :|
Hardfaced се од 7, а жените од 8...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
случајно прашувам - етаоин и хард фејс`д да не знае некој кои по ред настапуваат? :|

Eбате Белата Ноќ...глупости. И шо?
Пијани копиљаци, луѓе во стада, тутма ко гага лаптопи да ќе дели некој на плоштад...аааааа...ууууу...ништо не успеав да видам од тоа што беше најавувано. Толку фама се крена...
Па мислев во еден момент дека ќе фатам и на сите страни боксови ќе делам....катастрофа. Битно во Домини беше супер, Коста Икономов(Бис Без) на гитара на уво ми ја свиреше "Hasta siempre comandante" проследено со мојата омилена „Јовано, Јованке“ сето тоа налиено со добар ладен лимуносан бунар... 

OMG, одејќи накај железничка си викам, а бре да не се заебаф ја што тргнаф покрај кафичиве... ама ај нема сеа бегање ќе пичам право.А тек да се најдеше во средина во внатрешноста на Картел...Па мислев во еден момент дека ќе фатам и на сите страни боксови ќе делам....катастрофа.
Tonchie напиша:Интересен момент од сеирџиски аспект беше кога девојчици го зјапаа Воткамиксс како игра гол, а на него ич не му чуеше за нив
Гарант они си мислеле види го бре наркоман низаеден се изнадрогирал па сеа игра тука гол, говедо, скоП.![]()
![]()
![]()