Бела Ноќ 2007

• Креатор на темата Креатор на темата swallow
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
malce u kartel,posle na plostad bev,pa pak se vrativ u kartel i ne bese neso mn top,premnogu guzva:nerv: i na kraj zavrsiv na klupa u aerodrom kaj so si pominav najubavo:back:

Тапа беше атмосферата. Имаше само музика, една кловница што дуваше балони за 10 денари, пиво и пијани и нафиксани копиљаци. И гужва од копиљаци. Ништо, ја уништија и Бела ноќ. Првата Бела ноќ имаше забавувачи, жонглери, украсен беше плоштадот, штандови со пиво/грицки... Очигледно градот сакал да помине без ич пари „фрлени“. Сега само бина имаше.

Не е по мој мерак. Очигледно само на хардкор трансерите им се допадна :)

Не беше нешто посебно, ама па не беше ни катастрофа. Прво бев у Блу кафе, на кафе(иако пиев швепс:pos:), па отидов јадев во Мекдоналдс и на крај на плоштад. Почетокот ми беше глуп и сакав да си идам после пола саат, ама после се расположив и се изнаиграв и супер си поминав.

Па јас од Белава Ноќ и не видов многу, освен саат време на плоштад што се потрансав. klaber:
После трансањето и средбата со група весели форумџии на кои им го дупнав балончето-сwценце, се упатив кон ЛаКафе, каде извесен корчагинец правеше журка. Имаше доста народ, супер атмосфера, се налеавме уште малку и се упативме кон Бони, каде еден другар правеше журка исто така, со некој приштински диџеј, или што ти знам јас. На пат натака не заборавивме да „ѕирнеме“ до Кинг Бургер, да ставиме „гориво“. :icon_lol: На крај се разделивме ние баграта, поделени во групи-парови, и завршив кај љубовта дома, каде останав до раните утрински.

Баш штета што друштвото ми беше анти-клаберско, зошто сакав уште малку да останам на Плоштад, се вртеше добра музика. Ама добро, поминот сепак беше задоволителен.

Денеска лечам мамурлак како последица на достатно количество на крв во коњакот. Или коњак во крвта. Или... Сеедно. :icon_lol:

па прво јас бев во парк каде што малку се изнервирав али важно си ги гледав другачките од Етаоин Струдлу...супер беа!после со Гора седев на DnB каде ни се придружи и Тончи....ок беше муабети смеење...
Потоа отидов до Буњаковец каде што се најдов со некои од мој клас...отидовме на плоштад и сеуште намаше ништо...ме натераа да идам во Опиум иако ја несакав поради тоа што не бев баш дотерана за таму....
Се јавив на другарка ми седевме на поштад...се најдов со Гижо (ФАWА за гушката најубава *smile*)...отидов во гужвите ииии почнавме да денсаме!
ОК музиката ми се погоди гледав само да останам расположена и ми успеа поради тоа што бев со добро друштво....Го видов муж ми кој се уцепа во сладоледот мој :smir: и Бато си го видов(сонце мое)....итн итн
се најдов со луѓе од орце се сликавме,денсавме,се смеевме и така...
за чудо таа вечер ништо не пиев :pos2:

на плоштад беше јако....транс ми удри во глава ама богами се изнаденцав и се веселев до бескрај и назад.Друштвото беше супер а исто и музиката..атмосферата топ сите весели некои пијани едвај идат битно сите денцаа:ojea::kez:

за нигде си поминав! - благодарение на вирус, fattu, jasska и многу други!

Бев во тоа ЛаКафе како и пола град не беше лошо гужва невидена меанџиката ме шибна едно 300 пати по кичма, после се насукав не шанк ко кит на обала се напраив мајмун за неполни 45 минути не знаев гз каде ми па малце ѕенѕав со гозо лево десно колку да играм нештоsd,:bilokojzbot: Се на се убаво беше жал ми е што не фатив ништо од гуљајот на плоштад и то

(нека трепка)

Бев прво у музеј, па после тоа малце на плоштад да видам како е атмосферата ама не ми се допадна, не беше ништо посебно, па отидов у Ла Кафе и седев таму до кај 2:30 па у кафич накај Маџари "Street" се вика и на крај малце во Аеродром.

WOW Каква бела ноќ :vozbud: после оваа бела ноќ секогаш кога и да излезам ќе ми биде црна ноќ :toe: едноставно ТОП си поминав и со нетрпение ќе ја чекам наредната бела ноќ! А дефинитивно мислам дека треба почесто да се организираат вакви бели ноќи?
Каква ноќ!!!! :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Очекував многу повеќе ама ок беше и понуденото.Претерана гужва:zid: ,како цело Скопје да чекало ‘Бела ноќ‘ да дојде па да излезат од дома:tapp: Требаше да влеземе во KARTEL,но многу гужва бла бла па се откажавме.Купивме коњак и правец на кеј доле после тоа во В2,таман беше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom