Бела Ноќ 2007

• Креатор на темата Креатор на темата swallow
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
OF topik

kaj se be naoga toa KARTEL ?

fala na info
Покрај кеј, нема утка.:)

Инаку си поминав просек. Интересна беше музиката, иако не е по мој вкус, штиклите пуздер ги направив од рипање, и за малку ќе ми прснеше тапанчето на левото уво.
Грда раја дефинитивно, 90% беа пијани и нафиксани, изби тепачка до нас, и така.
Се` на се`-можеше да биде многу подобро. Некако не се почувствував како „културен зависник“.:icon_lol:

Почнуваме како ај култура ќе идеме на реклами во Чек поинт нема место се резервирано...ај во парк на рок почна драм енд бејз нешто добро музиче викам што е сигурно е сигурно дај ракијата и ајде на плоштад се утепав од скокање ама тоа ракијата мава у мозочни ќелии...:pos:

pijano вчера беше одлично у парк, посебно тој бендот Етиоли или ватевр (со типка бубњарка и една типка на виолина),бев импресионирана од нивниот настап и нормално Ин Витро -беа сјајни,после тоа се поџускавме уше малце,па на афтер парти кај мене и така до кај 4-5 :)
бај д веј ги видов Торчо-кој морам да признаам дека се разубавел и се упознав со Разиел :wink:

Не сум импресионирана,првиот пат им беше најдобар,а ова сега некако со сила направено,свртев еден круг колку да се рече и се упатив дома...толку.

OMG, одејќи накај железничка си викам, а бре да не се заебаф ја што тргнаф покрај кафичиве... ама ај нема сеа бегање ќе пичам право.
И почнува Ексит/Ало Ало/Аква Тајчи-Хајде да лудујемо ове ночиии. дражасни девојчици нишаат со колковите... (преживеаф)
После тоа некоја лоша музика.. ајј ќе се претрча....
Се доближувам до Картел... тутмааааааааааааааааа а од таму ечи Иди иди несаницеееееееее (саундтрак на Ивкова Слава). Касно беше што и да се прави, а баш уште во уши ми се вртеше Tainted love....

Инаку со девојка ми се изнагледафме секакви фрикови и од двата пола.

Се повампири Скопјево...да незнаеш дали си во некоја Карловачка кафана или во центаро на Скопје...

pijano вчера беше одлично у парк, посебно тој бендот Етиоли или ватевр (со типка бубњарка и една типка на виолина),бев импресионирана од нивниот настап и нормално Ин Витро -беа сјајни,после тоа се поџускавме уше малце,па на афтер парти кај мене и така до кај 4-5 :)
бај д веј ги видов Торчо-кој морам да признаам дека се разубавел и се упознав со Разиел :wink:

Етаоин Шрдлу :))))

Најтапа Бела Ноќ до сега...Ужас, катастрофа. Ако е тоа добра бела ноќ, онда ја сум 2 метра висока (а, мајке ми не сум:nesum:):icon_lol:...Ок, не ни бев на Бела Ноќ пошо кренав температура:pos::pipi: па си седев ко тетка дома:zid: И читајќи ви ги коментариве ми е уште потешко шо ја пропуштив, особено делот у парк:cry:

Прво бевме у парк.Беше ок,ама малце се задржавме.После у музеј кајшто не пречека првото разочарување.Имаше проекции кои беа апсолутно срање у боја.Патетика,баналност и идиотизам.Што е уште пострашно,ние со време станувајќи целосно свесни на бесцелноста на проекциите бевме сведоци на Македонскиот снобизам додека тие околу нас со интерс се ѕвереа у екран и глумеа анд'рстендинг.Парите,флуоросцентната слика,и кинескиот прибор беа навистина интересни.После во МКЦ имаше закон концерт со најзакон групата според мене на овие простори,штета што ги фативме на крај,кога главниот вокал ја кокодаше последната песна:pos: .Паралелно со свирката имаше и една...биртија полна невкус,одвратна музика и пијани,одвратни смртници кои се тетеравеа на глас грофтајќи го текстот од таа свинска мелодија.Таму влеговме две секунди и доживотно ќе ги носиме раните во нашите уши.:pos2:

Се' на се,ништо посебно.Сепак,јас си поминав супер,видов се' што ме интересираше ем запознав неколку форумџии за кои имам респект:helou:

A ova trae samo edna nok ili poveke noki se beli ?

Не беше ништо посебно, со сила убавина не бива. Да беше нешто:gitara1: друга муабет сеа ќе правев. Нема везе важно се видовме со некои форумџии.:wink:

We are not amused. Бев и во парк (како не видов дел од форумџиите), не беше лошо таму, оној бендот со типката и виолината беа супер). После отидов на плоштад да видам тоа огнометот (прдеж) слабо,слабо,слабо) Па се видов после со некои форуџии па налево круг дома. All in all можеме многу подобро да организираме од ова.

На школка бев од 18:30 до кај 23, па се пребацив на сепариња... закон беше, штета Hardfaced коа свиреа немаше народ, сите дојдоа за днб и трансот, тоа и се очекуваше али јбг.. закон си пројдоф..

На школка бев од 18:30 до кај 23, па се пребацив на сепариња... закон беше, штета Hardfaced коа свиреа немаше народ, сите дојдоа за днб и трансот, тоа и се очекуваше али јбг.. закон си пројдоф..
Место Hardfaced да ги стават после 24:00 да свират нив ги лупнале во термин кога никого нема, ама затоа клабериве ем на плоштад ем во парк им пуштаа музика. Ништо наредни локални избори не гласам за Трифун ќе барам некој кандидат со металско рокерски предиспозиции.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom