Бела Ноќ 2007

• Креатор на темата Креатор на темата swallow
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е убо сите да си поминете...транс журката звучи супер леее ама се нервирам бе шо неможам да дојдам...бар малце само беее

Па кога организираат Некро и Вирус... :pos:

Ајде, бидете кај ќе бидете, ама во 12 бидете пред Дал Мет Фу!
Договорено? После ќе се журкаме заедно да плоштад :vozbud:

Бела ноќ повеќе за мене не постои. Абе да нема човек на раат во еден метар квадратен пиво да се напие...Јесда пиев бунар у Домини :) :) :)

Eбате Белата Ноќ...глупости. И шо?
Пијани копиљаци, луѓе во стада, тутма ко гага лаптопи да ќе дели некој на плоштад...аааааа...ууууу...ништо не успеав да видам од тоа што беше најавувано. Толку фама се крена...

Eбате Белата Ноќ...глупости. И шо?
Пијани копиљаци, луѓе во стада, тутма ко гага лаптопи да ќе дели некој на плоштад...аааааа...ууууу...ништо не успеав да видам од тоа што беше најавувано. Толку фама се крена...

А тек да се најдеше во средина во внатрешноста на Картел... :) Па мислев во еден момент дека ќе фатам и на сите страни боксови ќе делам....катастрофа. Битно во Домини беше супер, Коста Икономов(Бис Без) на гитара на уво ми ја свиреше "Hasta siempre comandante" проследено со мојата омилена „Јовано, Јованке“ сето тоа налиено со добар ладен лимуносан бунар... :)

Ееее интересно....
Стигнаф во парк нешто после 22 часот. Слушаф драм ен бејс ама не застанаф на подиум затоа што од фацките што беа тмау не познавав никого па ги најдоф Месаја и Тедичка, и се дружевме малку. Потоа тргнаф кон плоштад и таму се најдоф со колегите и колешките од работа ама они се разотидоа по дома. За среќа тогаш дојде и девојка ми и уште една другарка.
Интересна работа е ова белава ноќ, сме се изнагледале се и сешто, сфе што живее во градов и што доаѓа да работи/студира беше излезено.
Браво за Навигатор и Анџело, добро музиче изнапуштаа.
А најдобар момент на вечерта беше Marylin Manson-Tainted Love (Dino Psaras Remix) мојата омилена песна што ја пушти Бушава Азбука, после тоа можев слободно да си идам на железничка да фаќам возот за дома.
Интересен момент од сеирџиски аспект беше кога девојчици го зјапаа Воткамиксс како игра гол, а на него ич не му чуеше за нив :)
Гарант они си мислеле види го бре наркоман низаеден се изнадрогирал па сеа игра тука гол, говедо, скоП. :pos: :pos: :pos:

А тек да се најдеше во средина во внатрешноста на Картел... :) Па мислев во еден момент дека ќе фатам и на сите страни боксови ќе делам....катастрофа.
OMG, одејќи накај железничка си викам, а бре да не се заебаф ја што тргнаф покрај кафичиве... ама ај нема сеа бегање ќе пичам право.
И почнува Ексит/Ало Ало/Аква Тајчи-Хајде да лудујемо ове ночиии. дражасни девојчици нишаат со колковите... (преживеаф)
После тоа некоја лоша музика.. ајј ќе се претрча....
Се доближувам до Картел... тутмааааааааааааааааа а од таму ечи Иди иди несаницеееееееее (саундтрак на Ивкова Слава). Касно беше што и да се прави, а баш уште во уши ми се вртеше Tainted love....

Инаку со девојка ми се изнагледафме секакви фрикови и од двата пола.

лееееееее најлудо беше сеа се трезнам допивам јогуртов и спијам али журката траките и миџ особенио со Продиџи бесе преверуење:):):)

btv: e vidov so Vodka , Gizoto i Burn 84:):) a i Serpiko a drugar mu pa osobeno:):):)

Tonchie напиша:
Интересен момент од сеирџиски аспект беше кога девојчици го зјапаа Воткамиксс како игра гол, а на него ич не му чуеше за нив :)
Гарант они си мислеле види го бре наркоман низаеден се изнадрогирал па сеа игра тука гол, говедо, скоП. :pos: :pos: :pos:

Тонка да се потсетиме на клаберскиот правилник.... правило под реден број један: „опушти се уз музиката, денсај, крши се, и не мисли кој зјапа и што збори за тебе“. :pos:
.... и потоа идат другите правила... :wink:

OF topik

kaj se be naoga toa KARTEL ?

fala na info

ГРАДСКИ ПАРК - ШКОЛКА
13:30 - 07:00 - (ВАВИЛОН ПОРТА - ХЕПЕНИНГ)
Настапуваат:
Lil Rude Boy, Big Six, G Madda Funk, Fist, Invitro, Etaoin shrdlu, Hard Faced, Fresh Kidd Aleks, PHC, Miki I, Ogi-Yudhisthira, Filen’ gap- Lion JR. (ARS)

Ова е за денес ??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom