Бела Ноќ 2007

• Креатор на темата Креатор на темата swallow
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Убаво ќе биде како прочитав што како уште сега ми се иде:vozbud:

прво Парк на школка обавезно со јако друштво...после на плоштад мора малку лудница да се журкам па ќе видиме што ќе биде до сабајле....:vozbud:

Божидар says:
него утре каде, за бели ноќи...
Божидар says:
да не планирате кајгана бела ноќ собиранка
!Matzee says:
па ај да се собереме поише души
Божидар says:
е ајде де...
!Matzee says:
да речеме прво на плоштад па у парк или обратно
Божидар says:
тоа мислев и јас
Божидар says:
да шеткаме
Божидар says:
ај да отворам тема... или ти отвори тема за тоа..
Божидар says:
бар 10/15 души да се собереме и такој
!Matzee says:
абе пиши у постоечката тема за бела ноќ
Божидар says:
чеј - за ова ме бива! - а немој на мсн да ми се qrчиш - утре можеби! не сум расположен вечерва за некој да ми се дере
!Matzee says:
а?

па ајде!!!
освен мене и скул и вирус го пријавувам од моја страна и една другарка од ресен и скул го пријавува Ејсид од нејзина страна има некој да не дружи?

Изгледа ќе дојдеме со ада. Туку простор за чеканзи?

Eve i ja se prijavuvam kon "bela nokj kajgana sobirankava"...
Valjda t.e. najsigurno Skolka kje bidam so veselo drustvo... Pa ako vidite nekoj devojka sto najvekje skoka i igra jas sum:vozbud:

Значи откако ќе се стемни ќе се иде на ШкоЉка, па послем прселба на народите на ПлоштаТ :) ОМГ, се договараф да идам на кафе со една девојчица преку ден... хммм ај за друг ден ќе и одложам :)

Него... значиМ утре прво збирање у Парк па идење на Плошатад, за оние што имаат кондиција :) Оние без... ќе бидаат едно место само :))

Имам 2 прашања: 1. у колку саат се собираме 2. Where or what the heck is ‘‘ Школка’’ :)
епа вака, во парк има еден голем извиткан ѕид најчесто графити цртаат на на него од некоја страна најубаво да ти објаснам кога идеш од кермез накај луна парк - нема шанси да ја промашиш, освен тоа ако си искачал редовно во парк пред 2/3 години имаше еден огромен кукаст крст нацртано па го избришаа, исто така и пред 4-5 години имаше голем кукаст крст и една заебанција за нато - ама за тоа не отидов јас во полиција туку едни другарчиња :)

е сеа јас да си го кажам своето. Имав 2-3 понуди за утре ама ниту една не ми се допадна, убаво е во кастро ке има панк и такви ствари (пиење, шуткање) ама истите ствари можат и пред школка да се десат за многу поефтини пари.

Да така ајт се договориме еве пример 20часот да се чекаме пред мајка Тереза? :)

епа вака, во парк има еден голем извиткан ѕид најчесто графити цртаат на на него од некоја страна најубаво да ти објаснам кога идеш од кермез накај луна парк - нема шанси да ја промашиш, освен тоа ако си искачал редовно во парк пред 2/3 години имаше еден огромен кукаст крст нацртано па го избришаа, исто така и пред 4-5 години имаше голем кукаст крст и една заебанција за нато - ама за тоа не отидов јас во полиција туку едни другарчиња :)

е сеа јас да си го кажам своето. Имав 2-3 понуди за утре ама ниту една не ми се допадна, убаво е во кастро ке има панк и такви ствари (пиење, шуткање) ама истите ствари можат и пред школка да се десат за многу поефтини пари.

Да така ајт се договориме еве пример 20часот да се чекаме пред мајка Тереза? :)

Уште кога кажа за извитканиот ѕид ми текна:pos2: :pos2: . Фала многу.

Anyhow I shall come.

Идам на Шкољка :) само ради

Градски парк, школка.
Lil Rude Boy, Big Six, G Madda Funk, Fist, Invitro, Etaoin shrdlu, Hard Faced, Fresh Kidd Aleks, PHC, Miki I, Ogi-Yudhisthira, Filen’ gap- Lion JR. (ARS)
Ама најверојатно ќе забегам на друго место, да не речам Кастро. :)
иначе доколку сакате да фатите нешто од бендовите,ви препорачуем порано да идете на школка зш у 8 ипол настапува последниот бенд,после тоа ќе пуштаат ди џеи ор соу :smir:

I'm coming too.Само идам со Велешки шутка андерграунд и незнам како ќе ги убедам да шетаат по изложби и да ми прават друштво да си купам книга,недај боже претстава да гледаат.Значи,плоштад/парк најверојатно ќе се кисне :toe:

случајно прашувам - етаоин и хард фејс`д да не знае некој кои по ред настапуваат? :|

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom