Бела Ноќ 2007

• Креатор на темата Креатор на темата swallow
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
bese super se dodeka drugarka mi kamen pijana ne go fati deckoto so druga pa ni izbega i ne mozevme da ja najdeme mi se javi deka ke se ubie.posle pola saat baranje mi javi deka e doma i ok!me iznervira totalno.........inace si se iznadzuskav koa bese onoj dj-ot

hmm.. prva bela nokj mi bese... ne bese loso, onaka mnogu luge niz gradot, zivost, ubava gletka no...
perfomansite na plostad bea dobri i muzikata od performansite, voodusevena bev... posle vo muzejot bev- sekoja cest na izlozbata so parite... i na kraj skolka zavrsiv ama ne fativ be nisto od rock svirka se dups dups :(

I negde posle 2 posle polnokj na plostad si gi sretnav tockest, crazy in love i red hot pa po kratko se upativ doma posto ns plostad osven muziakta drugo se tapa bese :S

i na kraj skolka zavrsiv ama ne fativ be nisto od rock svirka se dups dups :(
Требало претходно да се информираш :) Иако во последен момент се направи поместување на програмата за 2 саати подоцна (на школка).
I negde posle 2 posle polnokj na plostad si gi sretnav tockest, crazy in love i red hot pa po kratko se upativ doma posto ns plostad osven muziakta drugo se tapa bese :S
Хепа што да ти правам кога не ме пронајде мене :) тогаш беф во први борбени редови.

Оваа Бела ноќ некако ми беше тапа.:icon_frow Врткај се навака, врткај се натака, додека се најдеме. Од почеток беше ок, малце се помачивме додека најдеме празно место. Поседавме во Континент, после во Ања, негде до накај 2. Бев пукната за у парк ама "госпоѓиците" беа на штикли и ги мрзеше да идат. Поседавме на плоштад на трансот, музиката беше топ:vozbud: ама пијаниците околу ептен ми квареа расположение и на крај изнервирана правец хоум.

Bela nok ovaa godina bese tapa taposana:)
Jas izlegov i si dojdov doma vo 1:30h, sve zivo i dovo imase vo grad,
beter od nova godina na plostad :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom