Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Лестер во прв ама Тотенхем, Вест Хем и Шрузбери во 8ми.
Таму ќе го јадат на големо. :D

И од Италија страшните патници Наполи и Рома па па па.
На крај Динамо Букурешт ќе игра финале со Барса. :icon_mrgr:

Варди не верувам да си бега, Марез би си отишол, Раниери кажа дека не би го спречил ако летово стигне понуда за него.

Ама ќе откопаат пак некој сигурно, затоа што Раниери се откажал од нов побогат договор за да има буџет за подобри плати на неговите помошници и скаутите (y)
Еднашка е Велигден, може комотно да се вратат у средина на табела следната сезона.:D

Лестер пред да влези во прва лига на продажба сакаа да го дат клубот, слабо со финансии стоеа бивши играчи береа пари за клубот да не пропадни амa во 2010 клубот го превзема https://en.wikipedia.org/wiki/Vichai_Srivaddhanaprabha
овај чоек, мулти милионер кој е сопственик на King Power компанијата во Банкок.
Значи Абрамович гомна да јади за пари е до толку богат газда имат Лестер. :)

Лестер пред да влези во прва лига на продажба сакаа да го дат клубот, слабо со финансии стоеа бивши играчи береа пари за клубот да не пропадни амa во 2010 клубот го превзема https://en.wikipedia.org/wiki/Vichai_Srivaddhanaprabha
овај чоек, мулти милионер кој е сопственик на King Power компанијата во Банкок.
Значи Абрамович гомна да јади за пари е до толку богат газда имат Лестер. :)
Da jades ti na Wiki pisuva Abramovic deka ima 7.8 a ovoj 2.9.:LOL::LOL:

А дали знаете дека Лестер користат допинг?
До сега имаат искористено само 18 играчи, најмалку од сите тимови во ПЛ.
Исто така Канте,Марез и Варди кои имаа повреда од типот "hamstring" се опоравија за рекордни 4-6 дена, додека играчите од другите тимови кои се здобија со таква повреда обично отсуствуваа до 3 недели.
И последно и многу важно е дека судиите судат во корист на Лестер, доказ за тоа се 10+ пенали досудени во нивна корист, од кои пола се сомнителни!

#Латасмодеоф

E ne tebe ke te slusam, sekretarka da ne si mu.:LOL: Ne gleas deka voda u ocite nema, prevarant ko onaj Tan od Kardif. Da mislese nesto ozbilno ke iznakupuvase igraci do sea.
А бе а, и јас то му велам.
Наместо да го купи Педро шампионски менталитет, со Меси има играно тој се запнал Кантиња, Марезовци ми купва од по 100 000 евра играчи.:D[DOUBLEPOST=1458000611][/DOUBLEPOST]Јас од ко го изгледав филмот за Армстронг сваќам дека сите спортисти користат допинг, ене Шарапова ја фатија кај ќе одеше гуската хааа:ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1458000952][/DOUBLEPOST]
Не би рекол. Овој има 2.2 милијарди , Абрамович има скоро 5 пати повеќе од него.
Аман вие буквалисти, битно ми ја свативте поентата за газдата на Лестер.:)

Последно уредено:
Бенитез има клаузула во договорот за предвремен раскин ако Њукасл отиде во Чемпионшип. Ете, до толку имаат доверба да ги спаси.
Колку газдите на УТД што имаа доверба во Д Чоузен Уан и му лупнаа клаузула дека ако не се пласира во ЛШ може да го исшутираат од клуб :D

Колку газдите на УТД што имаа доверба во Д Чоузен Уан и му лупнаа клаузула дека ако не се пласира во ЛШ може да го исшутираат од клуб :D

Генијалци.

Иначе, Лестерци стоеа последните 15 минути, дали почна замарот да ги стигна. Дури и Канте кој е како вода, пешачеше последните 15 минути.

Генијалци.
Иначе, Лестерци стоеа последните 15 минути, дали почна замарот да ги стигна. Дури и Канте кој е како вода, пешачеше последните 15 минути.

Не само последните 15 минути туку после 60 минута како веќе сила да нема единствено Канте трчаше насекаде, ги пратам доста сезонава и досега ваков пад на кондиција немам приметено кај нив.

Дали ги стигнува веќе уморот ќе видиме на наредниве утакмици

Ќе ја земе Лестер титулата, си ја заслужија. До скоро сакав да паднат од врвот, пошто во Англија сум за Арсенал. Ама ете, отиде и оваа сезона јабана. Сега кога Тотенхем е главен ривал, апсолутно сум за Лестер.

А кој сеир ќе се пука само замислете, Лестер и Тотенхем догодина да играат полуфинале во ЛШ! :D
Оти, овие Лестер од декември веќе не можат да издржат и кај и да е ќе паднат.
Муабетот е, да не се правиме сите како Пушкин па да предвидуваме како ќе одат работите, чудни се патиштата Божји! :popce:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom