Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еднашка е Велигден, може комотно да се вратат у средина на табела следната сезона.Варди не верувам да си бега, Марез би си отишол, Раниери кажа дека не би го спречил ако летово стигне понуда за него.
Ама ќе откопаат пак некој сигурно, затоа што Раниери се откажал од нов побогат договор за да има буџет за подобри плати на неговите помошници и скаутите![]()
Da jades ti na Wiki pisuva Abramovic deka ima 7.8 a ovoj 2.9.Лестер пред да влези во прва лига на продажба сакаа да го дат клубот, слабо со финансии стоеа бивши играчи береа пари за клубот да не пропадни амa во 2010 клубот го превзема https://en.wikipedia.org/wiki/Vichai_Srivaddhanaprabha
овај чоек, мулти милионер кој е сопственик на King Power компанијата во Банкок.
Значи Абрамович гомна да јади за пари е до толку богат газда имат Лестер.![]()
Епа слушај ја Вики тогашDa jades ti na Wiki pisuva Abramovic deka ima 7.8 a ovoj 2.9.![]()
E ne tebe ke te slusam, sekretarka da ne si mu.Епа слушај ја Вики тогаш![]()
Значи Абрамович гомна да јади за пари е до толку богат газда имат Лестер.![]()
А бе а, и јас то му велам.E ne tebe ke te slusam, sekretarka da ne si mu.Ne gleas deka voda u ocite nema, prevarant ko onaj Tan od Kardif. Da mislese nesto ozbilno ke iznakupuvase igraci do sea.
Аман вие буквалисти, битно ми ја свативте поентата за газдата на Лестер.Не би рекол. Овој има 2.2 милијарди , Абрамович има скоро 5 пати повеќе од него.
Колку газдите на УТД што имаа доверба во Д Чоузен Уан и му лупнаа клаузула дека ако не се пласира во ЛШ може да го исшутираат од клубБенитез има клаузула во договорот за предвремен раскин ако Њукасл отиде во Чемпионшип. Ете, до толку имаат доверба да ги спаси.
Колку газдите на УТД што имаа доверба во Д Чоузен Уан и му лупнаа клаузула дека ако не се пласира во ЛШ може да го исшутираат од клуб![]()
Генијалци.
Иначе, Лестерци стоеа последните 15 минути, дали почна замарот да ги стигна. Дури и Канте кој е како вода, пешачеше последните 15 минути.