Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Баталете тоа, туку лажна ќе биде и во мај табелава, шо ќе праиме тогаш.Туку ај вгодина нема да бидат лестер први, молња не удира два пати во исто место:icon_lol:

Нормално дека нема да бидат први наредната сезона, Пеп ќе направи таква машина од Сити, нема бел ден да видат другите тимови.

Како не бее , Лестер ќе владее во Англија долги години! :icon_mrgr:

Ќе ме нема на нет 2-3 дена:sneaky:

Полека, полека сите(хејтери на ЛВГ) ќе почете така незабележано да ве снемува по малку. Се ближи Мај........ :kafence:[DOUBLEPOST=1458024757][/DOUBLEPOST]
Баталете тоа, туку лажна ќе биде и во мај табелава, шо ќе праиме тогаш.Туку ај вгодина нема да бидат лестер први, молња не удира два пати во исто место:icon_lol:
Абе ретардос јас не сум виновен што ти и таквите како тебе немате доволно капацитет па да разберете некои работи.
Јас си бев многу јасен тогаш кој разбрал разбрал, а кој не нека си раскажува филмови и приказки што и режисерите во Холивуд би биле поносни на тие.

Последно уредено:
Има ли случај каде што шампионот испаднал од лига следна сезона ?

Нормално дека нема да бидат први наредната сезона, Пеп ќе направи таква машина од Сити, нема бел ден да видат другите тимови.

За ова се согласувам. Иако не сум навивач на Сити, мислам дека следува голема нивна доминација во наредните неколку сезони во Премиер.[DOUBLEPOST=1458042661][/DOUBLEPOST]
Има ли случај каде што шампионот испаднал од лига следна сезона ?

Не знам за шампион. Се сеќавам на Леверкузен во Германија, во 2002 за малку не ја освоија лигата и беа втори и во Бундес и во ЛШ, а наредната сезона во последното коло едвај се спасија од испаѓање.

Јас па мислам дека наредна сезона Сити нема да освојат, ќе му треба време на Пеп барем една сезона да ја реновира екипата, да си ја дотера по негов вкус, а моментално Сити се крш, имаат еден тон играчи околу 30 години кои се во надолна линија, бековите им се хаос.

Znaci slednata sezona vie ispagate ako dojde mou kaj vas

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7041D using Tapatalk
Прашањето беше за тим што е актуелен шампион и да испадне од лига, а не за тим што завршил 6-7мо место :D

Челзи сo Кoнте немa дa игрa вo Еврoпa следнa сезoнa и ќе гo искoристи тoa, ќе си oсвoи ПЛ :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom