Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Ееееејјј 80 минути гол не видовте, не помирисавте и трета корна, одма паника ги фати, гледај ги сите како скокаат накај Фелаини, Руни сам си остана а она крелено Мињоле, не само што не се мрдна од гол, па уште и си клекна ничим изазван.
Пу мајката да му ја заебам.
Не е страшното што пет луѓе го чуваа Фелаини, туку и покрај тие пет луѓе дечкото успеа да ја шутне топката со глава и да погоди пречка, тоа е лошото. Ливерпул далеку подобар тим беше од Манчестер, али како што кажа другарче мое што навива за Ливерпул, на вакви натпревари Јунајтед покажува зашто е најдобар тим во Англија во последни 25 години, зашто ретко губи дерби натпревар. Безразлика во каква форма се и со каков играчки кадар дерби натпревар секогаш играат на високо ниво. Едноставно Ливерпул мораше денеска да победи, малце и Клоп се испичка според мене што не тргна со класичен напаѓач да игра.

Не е страшното што пет луѓе го чуваа Фелаини, туку и покрај тие пет луѓе дечкото успеа да ја шутне топката со глава и да погоди пречка, тоа е лошото. Ливерпул далеку подобар тим беше од Манчестер, али како што кажа другарче мое што навива за Ливерпул, на вакви натпревари Јунајтед покажува зашто е најдобар тим во Англија во последни 25 години, зашто ретко губи дерби натпревар. Безразлика во каква форма се и со каков играчки кадар дерби натпревар секогаш играат на високо ниво. Едноставно Ливерпул мораше денеска да победи, малце и Клоп се испичка според мене што не тргна со класичен напаѓач да игра.
Нема да ја оспорам победата ни во лудило ама ќе кажам дека оваа победа не им е зошто се најдобри, туку зошто одбраната на Ливерпул е најмизерна во лигата или ајде да бидам покрвнички настроен, најлошата одбрана некад што играла во ПЛ.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Најголема грешка е што не играше со Бентеке од почеток според мене.Фирмино по таа десна страна како со сити и Бентеке у шпиц ми беше добитна комбинација за Ливерпул денеска.Може и ја сум грешка ама ова е мое мислење.

Безразлика одвоено се пишува.

Нема да ја оспорам победата ни во лудило ама ќе кажам дека оваа победа не им е зошто се најдобри, туку зошто одбраната на Ливерпул е најмизерна во лигата или ајде да бидам покрвнички настроен, најлошата одбрана некад што играла во ПЛ.
Лут си, разбирам те. Ама е не фер да кажеш дека одбраната на Ливерпул е полоша од онаа на Челзи. Да не се вреѓаме сега.

Тоа искоментирав уште на полувреме, Хендерсон со оние шутеви ептен е умислен Џерард дека е. Добро дечко, олади, те гледаме дека играш, да не беше тој work ethics и менталитет уште во Сандерленд ќе беше ама ако шутираш, пушти ја силна. Исто и Дармијан од кај нас кога ќе се попали, само што во публика идат неговите.

Баш тоа мислев сега да го пишам. Влезен е братот во некој Џерард филм, а има уште фурни да јаде за да го добие крдибилитетот на Енфилд иако е капитен во моментов. Инаку можеби Милнер не е некое играчиште, ама преголем работник на терен и си ја гледа задачата. Баш приметив на реприза на неколку пати беше слободен кога можеше да добие добра топка и кога не ја добиваше ниту еднаш не се побуна на сограчот туку одма трк назад да спречи контра наша.

Пишав и кај нас, играме средновековен фудбал и не сакам да гледам ваков Јунајтед реално, али и кога сме најкатастрофални секоја победа на Енфилд е слатка.

Лут си, разбирам те. Ама е не фер да кажеш дека одбраната на Ливерпул е полоша од онаа на Челзи. Да не се вреѓаме сега.
Не се заебавај, само да ги смениме Куртоа и Мињоле, ќе видиш што е криминал :D

А тек доби 5 годишен договор... :popce:
Доста со шпекулациите, биди хуман, остави ги барем денес.
Иначе, ќе му дал договор, за повеќе да му земел при продажба.
Кој сакат во умот ќе плати било што за овој сакатиов во раце, мајката да му ја ебам.

Доста со шпекулациите, биди хуман, остави ги барем денес.
Иначе, ќе му дал договор, за повеќе да му земел при продажба.
Кој сакат во умот ќе плати било што за овој сакатиов во раце, мајката да му ја ебам.
Смири се.

Не викам дека Јунајтед заслужено победи, таман работа, пишав дека Ливерпул изигра далеку подобро, и не реков дека баш оваа победа ги прави најдобри туку дека ваквите победи ги прават да се најдобри зашто со еден шут на гол они успеваат да победат против најголемиот ривал во најголемото дерби во Англија. Дека е шупачка одбраната на Ливерпул, се сложувам. Ова највеќе е ваљда зашто немаат прав лидер Ливерпул во одбраната, има треба некој мозок дефанзивец, башка додади на ова дека и голманот им е ужас. Ма да ја верувам дека од следна сезона ќе се опраат.
Безразлика одвоено се пишува.
А не замарај одвоено или споено се пишува? :D

Не викам дека Јунајтед заслужено победи, таман работа, пишав дека Ливерпул изигра далеку подобро, и не реков дека баш оваа победа ги прави најдобри туку дека ваквите победи ги прават да се најдобри зашто со еден шут на гол они успеваат да победат против најголемиот ривал во најголемото дерби во Англија. Дека е шупачка одбраната на Ливерпул, се сложувам. Ова највеќе е ваљда зашто немаат прав лидер Ливерпул во одбраната, има треба некој мозок дефанзивец, башка додади на ова дека и голманот им е ужас. Ма да ја верувам дека од следна сезона ќе се опраат.

Заслужено или не, бодовите се кај нив и никој нема да памти, плус немаше никакви нерегуларности. Да, беа послаби ама си ја искористија таа единствена шанса што ја добија. Криво ми е само што одличната партија на Сако ќе се заборави одма (од навивачите), поради поразов.

Иначе, верувам и се надевам и јас дека ќе се опраиме од следна сезона. Само здравје и помалку нервози, па ќе видиме :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom