- Член од
- 28 март 2015
- Мислења
- 5.428
- Поени од реакции
- 11.338
Пластичен сум јас, навивам за повеќе тимови.Ти за Лестер си, не знам како те додирнува текмава![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пластичен сум јас, навивам за повеќе тимови.Ти за Лестер си, не знам како те додирнува текмава![]()
Не е страшното што пет луѓе го чуваа Фелаини, туку и покрај тие пет луѓе дечкото успеа да ја шутне топката со глава и да погоди пречка, тоа е лошото. Ливерпул далеку подобар тим беше од Манчестер, али како што кажа другарче мое што навива за Ливерпул, на вакви натпревари Јунајтед покажува зашто е најдобар тим во Англија во последни 25 години, зашто ретко губи дерби натпревар. Безразлика во каква форма се и со каков играчки кадар дерби натпревар секогаш играат на високо ниво. Едноставно Ливерпул мораше денеска да победи, малце и Клоп се испичка според мене што не тргна со класичен напаѓач да игра.Ееееејјј 80 минути гол не видовте, не помирисавте и трета корна, одма паника ги фати, гледај ги сите како скокаат накај Фелаини, Руни сам си остана а она крелено Мињоле, не само што не се мрдна од гол, па уште и си клекна ничим изазван.
Пу мајката да му ја заебам.
Нема да ја оспорам победата ни во лудило ама ќе кажам дека оваа победа не им е зошто се најдобри, туку зошто одбраната на Ливерпул е најмизерна во лигата или ајде да бидам покрвнички настроен, најлошата одбрана некад што играла во ПЛ.Не е страшното што пет луѓе го чуваа Фелаини, туку и покрај тие пет луѓе дечкото успеа да ја шутне топката со глава и да погоди пречка, тоа е лошото. Ливерпул далеку подобар тим беше од Манчестер, али како што кажа другарче мое што навива за Ливерпул, на вакви натпревари Јунајтед покажува зашто е најдобар тим во Англија во последни 25 години, зашто ретко губи дерби натпревар. Безразлика во каква форма се и со каков играчки кадар дерби натпревар секогаш играат на високо ниво. Едноставно Ливерпул мораше денеска да победи, малце и Клоп се испичка според мене што не тргна со класичен напаѓач да игра.
Безразлика одвоено се пишува.Не е страшното што пет луѓе го чуваа Фелаини, туку и покрај тие пет луѓе дечкото успеа да ја шутне топката со глава и да погоди пречка, тоа е лошото. Ливерпул далеку подобар тим беше од Манчестер, али како што кажа другарче мое што навива за Ливерпул, на вакви натпревари Јунајтед покажува зашто е најдобар тим во Англија во последни 25 години, зашто ретко губи дерби натпревар. Безразлика во каква форма се и со каков играчки кадар дерби натпревар секогаш играат на високо ниво. Едноставно Ливерпул мораше денеска да победи, малце и Клоп се испичка според мене што не тргна со класичен напаѓач да игра.
Лут си, разбирам те. Ама е не фер да кажеш дека одбраната на Ливерпул е полоша од онаа на Челзи. Да не се вреѓаме сега.Нема да ја оспорам победата ни во лудило ама ќе кажам дека оваа победа не им е зошто се најдобри, туку зошто одбраната на Ливерпул е најмизерна во лигата или ајде да бидам покрвнички настроен, најлошата одбрана некад што играла во ПЛ.
Тоа искоментирав уште на полувреме, Хендерсон со оние шутеви ептен е умислен Џерард дека е. Добро дечко, олади, те гледаме дека играш, да не беше тој work ethics и менталитет уште во Сандерленд ќе беше ама ако шутираш, пушти ја силна. Исто и Дармијан од кај нас кога ќе се попали, само што во публика идат неговите.
Не се заебавај, само да ги смениме Куртоа и Мињоле, ќе видиш што е криминалЛут си, разбирам те. Ама е не фер да кажеш дека одбраната на Ливерпул е полоша од онаа на Челзи. Да не се вреѓаме сега.
Доста со шпекулациите, биди хуман, остави ги барем денес.А тек доби 5 годишен договор...![]()
Смири се.Доста со шпекулациите, биди хуман, остави ги барем денес.
Иначе, ќе му дал договор, за повеќе да му земел при продажба.
Кој сакат во умот ќе плати било што за овој сакатиов во раце, мајката да му ја ебам.
Не викам дека Јунајтед заслужено победи, таман работа, пишав дека Ливерпул изигра далеку подобро, и не реков дека баш оваа победа ги прави најдобри туку дека ваквите победи ги прават да се најдобри зашто со еден шут на гол они успеваат да победат против најголемиот ривал во најголемото дерби во Англија. Дека е шупачка одбраната на Ливерпул, се сложувам. Ова највеќе е ваљда зашто немаат прав лидер Ливерпул во одбраната, има треба некој мозок дефанзивец, башка додади на ова дека и голманот им е ужас. Ма да ја верувам дека од следна сезона ќе се опраат.Нема да ја оспорам победата ни во лудило ама ќе кажам дека оваа победа не им е зошто се најдобри, туку зошто одбраната на Ливерпул е најмизерна во лигата или ајде да бидам покрвнички настроен, најлошата одбрана некад што играла во ПЛ.
А не замарај одвоено или споено се пишува?Безразлика одвоено се пишува.
А не замарај одвоено или споено се пишува?![]()
Ова од тебе, таа на аватарот или од двајцата?Како сакаш напиши го, пак ќе замара.
Не викам дека Јунајтед заслужено победи, таман работа, пишав дека Ливерпул изигра далеку подобро, и не реков дека баш оваа победа ги прави најдобри туку дека ваквите победи ги прават да се најдобри зашто со еден шут на гол они успеваат да победат против најголемиот ривал во најголемото дерби во Англија. Дека е шупачка одбраната на Ливерпул, се сложувам. Ова највеќе е ваљда зашто немаат прав лидер Ливерпул во одбраната, има треба некој мозок дефанзивец, башка додади на ова дека и голманот им е ужас. Ма да ја верувам дека од следна сезона ќе се опраат.