Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ееееејјј 80 минути гол не видовте, не помирисавте и трета корна, одма паника ги фати, гледај ги сите како скокаат накај Фелаини, Руни сам си остана а она крелено Мињоле, не само што не се мрдна од гол, па уште и си клекна ничим изазван.Ван Гал 4/4 против Ливерпул. Како викавте, ду-пи-си ги?![]()
Да да хахаха од репетицијата тоа приметив. Тројца се затрчаа на Фелаини. На лош стрим гледав, не видов дали низ раце му пројде на Мињоле ама полошо од неговата интервенција е што уште пред да му легне на Руни топката братов клекна од доле да ја брани. Ама и Фирмино на крај глупост направи.Ееееејјј 80 минути гол не видовте, не помирисавте и трета корна, одма паника ги фати, гледај ги сите како скокаат накај Фелаини, Руни сам си остана а она крелено Мињоле, не само што не се мрдна од гол, па уште и си клекна ничим изазван.
Пу мајката да му ја заебам.
Да да хахаха од репетицијата тоа приметив. Тројца се затрчаа на Фелаини. На лош стрим гледав, не видов дали низ раце му пројде на Мињоле ама полошо од неговата интервенција е што уште пред да му легне на Руни топката братов клекна од доле да ја брани. Ама и Фирмино на крај глупост направи.
Бортвик ко што е прва средно изигра солидно, Фелаини и Де Геа се за мене МОТМ. Уште една опомена дека не се кења пред натпреварГрмушката е еден од ретките кои дерби утакмициве ги сфаќаат сериозно.
Ko demek Felaini strasen finiser pa mora da se udvojuva.Ali pobeda si e pobeda,derbi si e derbi,retko koj ja pamti igrata.Ееееејјј 80 минути гол не видовте, не помирисавте и трета корна, одма паника ги фати, гледај ги сите како скокаат накај Фелаини, Руни сам си остана а она крелено Мињоле, не само што не се мрдна од гол, па уште и си клекна ничим изазван.
Пу мајката да му ја заебам.
Не не, ова ќе оди на апелација, не може вака. Според мене Мињо си пафташе у празно за примениот гол а пред тоа си клекна ничим изазванНе беше ничим изазван, на таква реакција така ги тренираат голманите, значи Мињо е чист.
Ах, да, Скопско пијам, по можност ѕидарско.![]()