- Член од
- 10 мај 2009
- Мислења
- 1.880
- Поени од реакции
- 1.990
Така така , следната сезона е наша.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
илиОва од тебе, таа на аватарот или од двајцата?![]()
:урлам:
Што му фали на Гвидолин? Чуда правеше со Удинезе...Swansea to appoint Guidolin as new manager, according to Sky Italy
Каде бе...
Гвидолин е одличен тренер. Има 20+ години кариера како тренер и секогаш со успех ги водел своите тимови. Удинезе под негово водство играше одличен фудбал.Swansea to appoint Guidolin as new manager, according to Sky Italy
Каде бе...
Ај честито, два пати по ред дупење на Енфилд.
@Branchez тоа што ничим изазван си клекна, како правилен потег ќе го рачунаме?![]()
Јас разбирам дека некогаш некој играч ќе ти е на пик, ама дај не заебавај. Дали е крив Мињоле шо четворица скокнаа по Фелаини, го загубија воздушниот дуел и Руни го оставија сам на 5 метри против Мињоле?
Единствено ми е криво тоа шо втора сезона по ред, сезоната во Премиер Лига завршува за мене во јануари месец и втор пат после пораз на Ливерпул против Јунајтед. Ама заслужено и тоа повеќе од заслужено. Кога Ливерпул игра цели 80 минути со четири тркачи на средина, јасно е која била целта и желбата на Клоп за овој меч. Не оправдувам кукавичка игра на било која екипа, па нема ни да ја оправдам денеска на Ливерпул/Клоп, така да поразов е заслужен и заслужено е шо Ливерпул повторно нема да игра Лига на Шампиони и наредна сезона.
Честита победа, заслужена.
Ај објаснете малце кој е овој Гвидолин на нас понеупатените во аматерските првенства? Биографија, слика, ово-оно...
Дај молимте не заебавај. Еден удар имаа Јунајтед. Овој дебилов што ви е на гол изреагира на два пати како 8 месечно бебе кога ќе му фрлиш балон пред лице...ЕЕЕЈ ТОПКАААА, ЧУЧ НА ГАЗЕТО
хахахахах заслужена вика
И Ван Гал дури нема да ти поверува.