- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Томи, прво, Мињоле е заслужено на пик од само доаѓање у клуб. Со 5 добри утакмици и едно 2000 мизерни. Кога може оној Бурнеманија да брани за Милан а има 16 години, може и Дени кај нас да си добие поштено шанса уште од следна текма а мртвава плавуша ама сместа да се изгуби у резерви.Јас разбирам дека некогаш некој играч ќе ти е на пик, ама дај не заебавај. Дали е крив Мињоле шо четворица скокнаа по Фелаини, го загубија воздушниот дуел и Руни го оставија сам на 5 метри против Мињоле?
Единствено ми е криво тоа шо втора сезона по ред, сезоната во Премиер Лига завршува за мене во јануари месец и втор пат после пораз на Ливерпул против Јунајтед. Ама заслужено и тоа повеќе од заслужено. Кога Ливерпул игра цели 80 минути со четири тркачи на средина, јасно е која била целта и желбата на Клоп за овој меч. Не оправдувам кукавичка игра на било која екипа, па нема ни да ја оправдам денеска на Ливерпул/Клоп, така да поразов е заслужен и заслужено е шо Ливерпул повторно нема да игра Лига на Шампиони и наредна сезона.
Честита победа, заслужена.
Во врска со првокласната реакција, ќе те прашам, да ми одговориш. Зошто клекна на коленици како рандом курва, спремна за пушење?