Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас разбирам дека некогаш некој играч ќе ти е на пик, ама дај не заебавај. Дали е крив Мињоле шо четворица скокнаа по Фелаини, го загубија воздушниот дуел и Руни го оставија сам на 5 метри против Мињоле?

Единствено ми е криво тоа шо втора сезона по ред, сезоната во Премиер Лига завршува за мене во јануари месец и втор пат после пораз на Ливерпул против Јунајтед. Ама заслужено и тоа повеќе од заслужено. Кога Ливерпул игра цели 80 минути со четири тркачи на средина, јасно е која била целта и желбата на Клоп за овој меч. Не оправдувам кукавичка игра на било која екипа, па нема ни да ја оправдам денеска на Ливерпул/Клоп, така да поразов е заслужен и заслужено е шо Ливерпул повторно нема да игра Лига на Шампиони и наредна сезона.

Честита победа, заслужена.
Томи, прво, Мињоле е заслужено на пик од само доаѓање у клуб. Со 5 добри утакмици и едно 2000 мизерни. Кога може оној Бурнеманија да брани за Милан а има 16 години, може и Дени кај нас да си добие поштено шанса уште од следна текма а мртвава плавуша ама сместа да се изгуби у резерви.

Во врска со првокласната реакција, ќе те прашам, да ми одговориш. Зошто клекна на коленици како рандом курва, спремна за пушење?

Кукавички пристап ? o_O Чекај, сакаш да ми кажеш дека тактиката на Клоп беше погрешна за утакмицава ? Дека ради него ја изгубивте ?

Ај објаснете малце кој е овој Гвидолин на нас понеупатените во аматерските првенства? Биографија, слика, ово-оно...

Човекот што од Санчез напраи играчиште.
Аматерчина бе, врска нема, итаљан,жабар. Раниери исто аматер, анчелоти семи-про, ди канио бетер, ди матео шта да ти причам...
Она коа видиш дека Италијаните се најдобри странски тренери у англија сфаќаш дека серие а е тотална спротивност од аматерско натпреварување.

Језда плукаме по Ван Гал за скоро се ама тој е човек што премногу внимава на детали. Еве 4 шута 4 гола викате годинава, видете тие 4 шута каде идеа, освен голот на Марсијал ајде него таков му е стилот. Горе, нели? Сите веќе го научија Мињоле дека со рацете доле е навикнат да дреме.

Све убаво за италијанецов, ама ако им киднат Ају и Гомис како што се збори можда е прекасно...

Кукавички пристап ? o_O Чекај, сакаш да ми кажеш дека тактиката на Клоп беше погрешна за утакмицава ? Дека ради него ја изгубивте ?
Па реално, ја усра работата денес со позицијата на Милнер, со тоа што не го играше Бентеке од старт, и измените,првата ја направи во 80 минута.

Томи, прво, Мињоле е заслужено на пик од само доаѓање у клуб. Со 5 добри утакмици и едно 2000 мизерни. Кога може оној Бурнеманија да брани за Милан а има 16 години, може и Дени кај нас да си добие поштено шанса уште од следна текма а мртвава плавуша ама сместа да се изгуби у резерви.

Во врска со првокласната реакција, ќе те прашам, да ми одговориш. Зошто клекна на коленици како рандом курва, спремна за пушење?
Донарума се вика бе матер ти ебам!

Све убаво за италијанецов, ама ако им киднат Ају и Гомис како што се збори можда е прекасно...

Гомис можеби, Ају тешко дека ќе замине. Дефинитивно најдобриот играч сезонава во Свонси. Тешко дека ќе го пуштат.
За Гомис веќе месец дена се зборува дека би можел да замине на блискиот исток.

И ако планираат да менуваат тренер нека менуваат што побрзо. Да го искористи трансфер периодот да доведе играчи по негова желба.

:pos:

Каков антифудбал игра Арсенал.
Го паркираа автобусот пред гол.
Да не беше Чех...
Венгер става во игра дефанзивец наместо напаѓач.
Ја уништуваат оваа прекрасна игра.

#

Јас не велам дека е незаслужено на пик, туку јас го коментирам голот. Кажи ми ти мене прво, зошто четворица го изгубија дуелот со Фелаини и необјасниво како Руни остана сам на 5 метри против Мињоле. Кажи ми шо да правеше? Од кај да знае каде Руни ќе шутира? Од онаа позиција јас и ти од 10 удари 10 гола ќе дадеме. Чист зицер беше, дури и да не клекнеше пак ќе примеше гол. Грешката е од претходно кога четворица загубија воздушен дуел со Фелаини.

Да не беше Чех...

#

доста е дудлање за денес
утре пак
:pusigo:

Јас не велам дека е незаслужено на пик, туку јас го коментирам голот. Кажи ми ти мене прво, зошто четворица го изгубија дуелот со Фелаини и необјасниво како Руни остана сам на 5 метри против Мињоле. Кажи ми шо да правеше? Од кај да знае каде Руни ќе шутира? Од онаа позиција јас и ти од 10 удари 10 гола ќе дадеме. Чист зицер беше, дури и да не клекнеше пак ќе примеше гол. Грешката е од претходно кога четворица загубија воздушен дуел со Фелаини.

Ти од 10 обиди на 9 ќе ја промашеше топката а за 10тиот ќе задремеше.

Да не беше Чех...

#
Фала шо ни го дадете за кило семки, срцки сте заедно со Мурињо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom