dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.487
- Поени од реакции
- 85.546
како знаеш дека екипата не ти ја бива:Освоивме ние еден куп, да те потсетам кој плеснавме во финале?![]()
Фановите се радуваат за мече куп што не постои
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како знаеш дека екипата не ти ја бива:Освоивме ние еден куп, да те потсетам кој плеснавме во финале?![]()

Освоивме ние еден куп, да те потсетам кој плеснавме во финале?![]()

Мислам дека за Арсенал е овој. ЏдСе се, али батката што ја коментираше Барнли-Јунајтед, не знам како ја добил работата. Мислам во ред, се мизерија Јунајтед, направи заебанција-две..АЛИ ЦЕЛА ЕБЕНА УТАКМИЦА ????дебил !
Мислам дека за Арсенал е овој. Џд

Овој па види го шо пишува. Кој тука има искуство колку ЛВГ? Си отворил Википедија да видиш "Honors"? Е, спореди го тоа со сите менаџери тука. А чекај, ти да не мислиш оној вашион дека знае поише? Хахахахааха еднаш ги внесол Свонси у ПЛ и он ќе му кажува на Darth Van Gaal како да работи бе. Не ги можам ваквиве ко тебе. Скриј се у некоја дупка до крај на сезона и не се појавувај веќе. Ок позз.@vidooq барем да имаше некој да испадне другар, да го предупреди ЛвГ дека не е толку лесно да се игра во ПЛ...